PORODIČNA PRIČA PODNO AVALE: Zuce 2019 - klub u kom su lokalpartriotizam i legende na prvom mestu!

Autor:

Sport

24.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posetili smo tim iz Beogradske zone i imali šta da vidimo.

PORODIČNA PRIČA PODNO AVALE: Zuce 2019 - klub u kom su lokalpartriotizam i legende na prvom mestu!

Foto: Republika.rs

FK Zuce 2019

U novoj epizodi Nižih liga, koju možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News, put nas je odveo u Zuce, relativno malo naselje podno Avale.

Republika

Lokalpatriotizam je ovde veoma izražen, a čitavo mesto posebno se ponosi fudbalskim klubom Zuce 2019 koji trenutno nastupa u Beogradskoj zoni i zauzima šesto mesto.

Sam igrački kadar čine pretežno domaći fudbaleri, tribine su na svakoj utakmici pune, a legende kluba posebno se cene. O istoriji, planovima tima za budućnost, ali i zanimljivim anegdotama, razgovarali smo sa predsednikom FK Zuce 2019 Ivanom Nešićem, trenerom Milošem Popovićem i fudbalerima Stefanom Trajkovićem, Srđanom Ivanovićem i Markom Rajkovićem.

Takođe, igračima smo doneli i sreću, te su oni u dramatičnoj utakmici savladali Boleč sa 2:1, a pobedu su posvetili jednom od najvećih navijača i legendi, deda Miji, koji je nedavno preminuo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading