DERBI DONJEG DOMA: Sastav Tvrđave posle pobede u Liparu dočekuje tim iz Silbaša, Naša Zvezda se stabilizovala i sada očekuje dobre rezultate!

Autor:

Sport

09.03.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle prvog kola prolećnog dela prvenstva, ekipe u različitom raspoloženju ulaze u ovaj duel.

DERBI DONJEG DOMA: Sastav Tvrđave posle pobede u Liparu dočekuje tim iz Silbaša, Naša Zvezda se stabilizovala i sada očekuje dobre rezultate!

Foto: FK Naša Zvezda Silbaš

U prvom kolu prolećnog dela prvenstva PFL-a Sombor na svih sedam mečeva viđeno je barem po dva gola, gledaoce sombroskog okruga može da raduje ova statistika i nadaju se da će se to nastaviti i tokom narednih vikenda.

Republika

U subotu u Baču ekipa Tvrđave dočekuje sastav Naše Zvezde iz Silbaša

Dugogodišnji član područne lige prošle godine ekspresno je izborio povratak u istu, ali posle 16 odigranih mečeva ne stoje baš najbolje. Ekipa Tvrđave u subotnji duel ulazi sa 15. pozicije, sa samo bodom zaostatka upravo u odnosu na predstojećeg protivnika.

Na otvaranju prolećnog dela prvenstva, po mnogima uspeli su da naprave iznenađenje, savladali su na gostovanju sastav Lipara sa 3:2. Igrači Tvrđave su tom prilikom po prvi put uspeli da uzmu bilo kakve bodve na strani, ostalih devet u ovoj sezoni sakupljeni su pred svojim navijačima.

U nedelju u Bač gostuje sastav iz Silbaša. Član PFL-a od prošle godine je ove sezone svih 13 bodova upisao na svom terenu, taj bodovni saldo ostvaren je uz pomoć četiri trijumfa i jedne podele bodova. Na gostovanjima Naša Zvezda ne igra baš najbolje, u devet mečevima imaju isto toliko poraza.

Iz gostujućeg tabora su povodom subotnjeg duela za naš portal poručili:

- Odmerićemo snage sa direktnim rivalom u borbi za opstanak u ligi. Naši momci vredno treniraju i svi željno očekujemo utakmicu, nadamo se naravno pozitivnom rezultatu. POsle mnogo turbulencija klub je sada na zdravim nogama i sada očekujemo rezultate. O protivniku imamo samo reči hvale, u prošlom kolu su pokazali svoju snagu kada su uspeli da savladaju ekipu iz gornjeg dela tabele i to na gostovanju. Očekuje nas jako zanimljiva utakmica, pozivamo publiku da u što većem broju dođe i podrži naše igrače. 

U prvom susretu ova dva tima slavila je ekipa Naše Zvezda koja je tada bila domaćin utakmice.

Tvrđava (Bač) - Naša Zvezda (Silbaš)

Subota, 11. mart od 14.30

Stadion Tvrđave

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading