REALIZACIJA SLABA TAČKA: Grafičar napadao, Rusi stigli do pobede! (FOTO)

Autor:

Sport

24.01.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Marka Neđića odigrala je još jedan odličan meč, ali je ponovo poražena.

REALIZACIJA SLABA TAČKA: Grafičar napadao, Rusi stigli do pobede! (FOTO)

Foto: RFK Grafičar

Grafičar je odigrao i treći pripremni meč u Antaliji, a ovog puta protivnik je bio ruski premijerligaš, Fakel.

Republika

Odlično se četa Marka Neđića nosila sa iskusnim Rusima, ali je kratak pad koncentracije u finišu prvog poluvremena rezultovao penalom i golom za Fakel.

U nastavku igre Grafičar je krenuo ofanzivno, a ruski tim je iskoristio jedan od kontra napada i stigao do drugog gola. Na kraju, odlična provera, ali i novi poraz tima sa Senjaka, Grafičar - Fakel 0:2.

Marko Neđić je ovu utakmicu počeo u sledećem sastavu:

1 Guteša - 88 Ibanjez, 29 Vukičević, 26 Jovanović, 2 Nedeljković - 13 Vasiljević, 16 Ćurić, 77 Stajić, 3 Dimitrić - 17 Kasalica, 18 Nikolašević

Na klupi su bili: 91 Stanković, 4 Petrović, 14 Radojević, 95 Crnojević, 27 Ðurić, 19 Vico, 6 Mrkela, 12 Bajić, 67 Dankan, 28 Krsmanović, 10 Stojčev, 11 Mijatović, 99 Kaluđerović, 9 Radujko, 21 Cvetković.

Po završetku meča svoje utiske dao nam je golman Ivan Guteša:

- Težak protivnik, Premijer liga Rusije, sjajna ekipa Fakela, ali opet rezultat možda negde i nije realan. Primili smo dva gola na kontre, imali smo svoje šanse, ali ih nismo iskoristili i u narednom meču idemo da ispravimo propušteno - istakao je popularni Guti, a zatim se posvetio i učinku golmana, njega i kolege Stankovića:

- Zadovoljni smo utakmicom, prvi gol je pao iz penala, drugi u situaciji jedan na jedan, mislim da tu ništa nismo mogli. Baziramo se na igru celog tima i nadamo se da ćemo u narednom meču pobediti.

Do povratka u Beograd Grafičar će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, a protivnik će biti ruski drugoligaš Baltika. Ovaj meč na programu je u četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading