ITALIJANSKI ĐAK STIŽE U PETROVAC NA MLAVI: Sloga dobila ogromno pojačanje za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

12.01.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku prvenstva imaju najviše moguće ambicije.

ITALIJANSKI ĐAK STIŽE U PETROVAC NA MLAVI: Sloga dobila ogromno pojačanje za nastavak prvenstva!

Foto: Privatna arhiva/Miloš Jovanović

Sloga 33 igra drugu vezanu sezonu u Podunvasko šumadijskoj zoni. U takmičarskoj 2020/2021 su ispali iz Srpske lige Zapad sa čak 48 bodova, tada je takmičenje napustilo osam timova.

Republika

Povratničku sezonu u zonski rang završili su na devetoj poziciji, ove godine igraju dosta bolje i ciljaju plasman u Srpsku ligu. Na zimsku pauzu otišli su sa 20 bodova što je dovoljno za treće mesto na tabeli. Lider beži pet bodova, dok drugoplasirani Karađođre samo tri.

Prvo pojačanje za nastavak bitke za viši rang je Miloš Jovanović. Jovanović je krenuo da trenira fudbal u Italiji sa osam godina u klubu Vicenza Calcio koji je tada nastupao u Seriji B. Na "čizmi" je proveo tri godine nakon čega se vratio u Srbiju gde je prošao omladinsku školu Smedereva. Kasnije je nastupao za Šumadiju Jagnjilo kao bonus igrač u Srpskoj ligi Beograd. Sa 18 godina potpisao je ugovor za Jagodinu kada je nastupala u Super ligi i tu je proveo tri godine. U Srbiji je nosio i dres Mihajlovca i Karađorđa iz Topole u Srpskoj ligi Zapad. Karijera ga je odvela u Nemačku, pet godina je proveo u ekipi RSV Wurges. Prošle godine se vratio sa porodicom u Srbiju i zadužio je dres Žuća, a nakon toga i Borca iz Ralje.

Jovanović je po angažmanu u Slogi za naš portal izjavio:

- Za ovaj klub sam se odlučio iz verovatno svima poznatih razloga, Sloga je ambiciozna i želi da bude standardan srpskoligaš. Mislim da ovaj klub to i zaslužuje i može to uz moju pomoć i još par igrača koji su došli. Dogovor između mene i uprave kluba je da nastavimo saradnju i u višem rangu. Radujem se tome i jedva čekam nove izazove. U fudbalu se nikada ništa ne zna unapred, ali imamo velika očekivanja i siguran sam da ćemo izboriti plasman u Srpsku ligu Zapad. 

Drugi deo sezone Sloga počinje na gostovanju ekipi RSK. U prvom susretu pred svojim navijačima odigrali su utakmicu koja je završena rezultatom 5:0 u korist domaćeg tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading