VEROVALI, ILI NE: Gest vredan pažnje - Crvena zvezda izašla u susret velikom rivalu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.12.2022

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U savremenom fudbalu retko se može čuti da jedan rival izađe u susret drugom i pomogne mu kada nastanu problemi.

VEROVALI, ILI NE: Gest vredan pažnje - Crvena zvezda izašla u susret velikom rivalu!

Foto: OFK Lug 2020

OFK Lug 2020 jedan je od najmlađih fudbalskih kolektiva u prestonici. Već drugu sezonu takmiče se u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B", a prethodnu jesen okončali su na desetoj poziciji sa skorom od dve pobede, isto toliko remija i osam poraza.

 

Međutim, klub iz Velikog Mokrog Luga suočava se sa velikim problemom kada je igralište u pitanju. Naime, OFK Lug 2020 nikada nije dobio dozvolu da svoje mečeve igra na igralištu nekadašnjeg FK Omladinac koje se nalazi u komšiluku, ali im je rival tim povodom izašao u susret,

Funkcioneri FK Crvena zvezda iz Malog Mokrog Luga saznali su za probleme kompijskog kluba i ponudili su im da u narednom periodu svoje susrete igraju na terenu ovog kluba koji se tačmiči u Beogradskoj zoni i koji će naredne 2023. godine proslaviti sedam decenija postojanja.

Foto: FK Crvena zvezda MML

Igralište FK Crvena zvezda Mali Mokri Lug

 

Povodom navedenog, rukovodstvo OFK Lug 2020 izdalo je kratko saopštenje:

- Gest kluba iz Beogradske zone nikada nije dobio dovoljno pažnje javnosti jer nisu želeli da se previše eksponiraju već samo da pomognu. Ne možemo da se dovoljno zahvalimo Crvenoj Zvezdi iz Malog Mokrog Luga na ovom najsportskijem gestu u ovoj godini i možemo samo da se nadamo da ćemo u budućnosti sve češće viđati ovakve sportske priče na našim prostorima gde ljudskosti svakako fali u svim sferama života. Veliko hvala.

Još jednom se pokazalo da postoje oni kojima je bitna ljudskost, poštenje i "sportsko" ponašanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading