CVIJOVIĆ RAZLJUTIO DOMAĆINA: Deset golova na jednom meču se ne viđa često!

Autor:

Sport

17.10.2022

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U devetom kolu Zlatiborske okružne lige ekipa Višesave dočekala je ekipu Avijatičar Vranjani. Meč je završen vaterpolo rezultatom 9:1.

CVIJOVIĆ RAZLJUTIO DOMAĆINA: Deset golova na jednom meču se ne viđa često!

Foto: FK Višesava

Detalj sa meča Višesava - Avijatičar

Duel dve ekipe koje se nalaze na suprotnim stranama na tabeli. Ekipa Višesave je u prošlom kolu doživela poraz na gostovanju Rampi. Pred svojim navijačima imali su priliku da se iskupe što su i iskoristili. I to na ubedljiv način.

Republika
 

Na početku domaći su nešto opuštenije ušli u meč. Uspeli su gosti da povedu u 7. minutu preko Cvijetić Nebojše. Rani gol u svojoj mreži kao da je razljutio domaće igrače. Do poluvremena rezultat je bio 5:1. Meč je završen sa čak devet golova u mreži Radojevića. Gosti su na ovaj meč došli sa samo 11 igrača što je sigurno i uticalo na ovakav ishod meča. Kod Višesave uspeo je da se upiše u strelce i rezervista Jovanović. Pored njega po jedan gol postigli su Ivanović i Andrić. Dva puta u strelce upisani su Petković, Janković i Simić.

Posle meča izjavu je dao igrač domaćih Uroš Petković.

- Ušli smo u utakmicu opušteno i dozvolili da olako primimo gol. Posle toga konsolidovali smo redove i brzim golovima preokrenuli rezultat u našu korist. Do kraja utakmice smo igrali opušteno i rasterećeno. Sledeće nedelje nas očekuje dalek put i teško gostovanje u Sjenici, ali se nadam da ćemo potvrditi ova tri boda. Ovom pobedom zadržali smo priključak za vodećim ekipama u trci za prvo mesto što nam je i cilj - rekao je Petković.

Višesava - Avijatičar 9:1 (5:1)

Višesava: Aćimović, Marković (od 46' Jovanović), Agatonović, Vuković, Petković, Mitrović, Janković, Tošić, Simić, Ivanović, Andrić.

Avijatičar: Bo. Radojević, Mi. Marković, Milivojević, Cvijetić, Br. Radojević, Đokić, S. Radojević, Ma. Marković, N. Marković, Ristović, Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading