ZALJUBILA SE DO UŠIJU: Žena napustila muža zbog filmske zvezde, odrešila i kesu zbog nje, a onda se desio VELIKI PREOKRET

Autor:

Razonoda

26.08.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je u popularnom glumcu videla ne samo idola već i čoveka svog života. Kada je ostvaren kontakt, nije ni slutila šta će joj sudbina prirediti

ZALJUBILA SE DO UŠIJU: Žena napustila muža zbog filmske zvezde, odrešila i kesu zbog nje, a onda se desio VELIKI PREOKRET

Foto: Youtube printscreen/Catfished

Pasionirana ljubiteljka serije “Čudnije stvari” (“Stranger things”) godinu dana se “dopisivala” sa jednim od glavnih glumaca verujući da je on čovek njenog života.

Žena po imenu Mekajla punih godinu dana pripremala se za sastanak sa Dejkrom Montgomerijem, glumcem iz serije, verujući da je on zaista taj s kojim razmenjuje poruke.

Ne samo što to naravno nije bio on, već je Mekajla zbog njega napustila svog supruga izgubivši tokom 2023. godine čak 10.000 dolara!

Mekajla je od prve episode “Čudnijih stvari”, emitovane 2016. godine shvatila da gleda nešto što će joj obeležiti život. U ispovesti u emisiji “Catfished”, rekla je da se zaljubila u glumca Dejkra Montgomerija, te da je želela da po svaku cenu stupi u kontakt s njim.

- Od prve epizode serije bila sam opsednuta njom. Dejkr je igrao Bilija koji je sušta suprotnost glumcu u privatnom životu. Privukao me je. Odnos s mužem već mi je bio narušen, pa je moj početak prepiske sa Dejkr koji i nije bio Dejkr, samo je ubrzao razvod - rekla je Mekajla.

Republika

Foto: Youtube printscreen/CBS

Dejkr Montgomeri

 

“Dejkra” je upoznala na onlajn forumu gde su fanovi serije mogli ponekad da se dopisuju s glumcima. Neko je očito primetio Mekajlu i rešio je da je nasamari, odnosno da profitira od njene zaljubljenosti u glumca.

- Čovek koji se predstavljao kao Dejkr priznao mi je posle nekoliko nedelja da je njegova veza sa modelom Liv Polok uzdrmana, odnosno da oboje glume pred medijima da su srećni, a da on zapravo i nije više blizak s njom. Kada sam mu poslala sliku, oduševio se. Krenuo je sa nežnim porukama, navodno iskrenim i ja sam bila na sedmom nebu od sreće - priča Mekajla.

Nakon što joj se “Dejkr” nekoliko puta “iskreno poverio” da ga Liv previše kontroliše i da ne može više s njom da živi, Mekajla je krenula “u napad” priznavši “glumcu” koliko joj se dopada.

- Hvalio me je, poveravao se, imala sam osećaj da sam pronašla čoveka svog života iako se još nismo videli u stvarnom svetu. Prevario me je kada mi je noć pre najnovije epizode otkrio da se iznenada vraća u seriju. To niko nije mogao da zna! Producenti ništa unapred nikad nisu otkrivali. Pomislila sam da je to to, nema razloga više da se pitam, to je zaista moj Dejkr. Tada mi je tražio da mu hitno pošaljem 10.000 dolara da može da se odvoji od Liv i započne novi život, jer mu je navodno ona kontrolisala sve račune - istakla je Mekajla.

Kada mu je poslala novac, Dejkr je prestao da joj se javlja. Mekajla je posle nekoliko dana posumnjala u istinitost toga ko je čovek s kojim se dopisivala danju i noću, pa je kontaktirala producente emisije “Catsifhed”.

Njihov tim je istražio sve i rekao joj je da to nije bio Dejkr s kojim je trebalo da se vidi.

- Otkrili su da mu je potpis lažan, da je neke stvari koje mi je ‘u poverenju’ pisao takođe bilo neistinito i da se radi o opasnom prevarantu kome ovo nije prvi put da vara žene - konstatovala je Mekajla.

Ona je dodala da je posle razvoda bila ranjiva i da joj je bila potrebna podrška jednog muškarca. Pritom, bila je zavisnik od serije što je verovatno primetio prevarant u početku dopisivanja.

- Drago mi je da je istina na kraju izašla na videlo - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading