ŽENI POZLILO U TRENUTKU: Htela da kupi lososa, pa na kasi u pakovanju PRIMETILA CRVA! Komentar menadžera supermarketa ju je uništio

Autor:

Razonoda

16.08.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je gledala samo na datum pakovanja, ali ne i šta će u njemu pronaći. Na kraju je došla do saznanja koje ju je poslalo u hitnu pomoć.

ŽENI POZLILO U TRENUTKU: Htela da kupi lososa, pa na kasi u pakovanju PRIMETILA CRVA! Komentar menadžera supermarketa ju je uništio

Foto: TikTok/msrachellyn

Tridesetčetvorogodišnja Rejčel iz Južne Karoline ni kriva ni dužna okončala je svoj dan u hitnoj pomoći nakon što joj je tokom uobičajene kupovine u marketu pozlilo.

Žena iz Južne Karoline rešila je, kako je otkrila na TikToku, da porodici spremi ručak sa lososom, pa je odabrala pakovanje u supermarketu ni ne sluteći da će u njemu ugledati – crva!

 

@msrachellyn Live parasites in the salmon today at #costco ♬ Oh No - Kreepa

 

- Nisam ni gledala detaljno pakovanje, samo sam ga uzela, pogledala datum na njemu i krenula sam ka kasi. Tek kada sam spustila pakovanje pred kasirku primetila sam u pakovanju velikog crva. Zaboleo me je stomak pošto sam alergična na takva stvorenja. Htela sam da vratim pakovanje na svoje mesto, ali sam pomislila da će druga osoba koja ga uzme doživeti isti šok, pa sam pozvala menadžera Costco-a – ispričala je Rejčel, prenosi Daily Star.

Ono što se potom dogodilo, Rejčel ni u snu nije očekivala.

- Menadžer me je tupo pogledao, ništa mu nije bilo jasno zašto mi se smučio život. Kada mi je rekao da je potpuno normalno u ovakvom tipu pakovanja videti crva, vratila sam film u glavi i setila se koliko sam puta dosad kupovala ovakva i slična pakovanja kod njih. Morala sam da odem u hitnu pomoć pošto sam po izlasku iz prodavnice povraćala – istakla je Rejčel.

Ono što ju je dotuklo je saznanje na Guglu da su ovakvi prizori širom SAD u pakovanjima zaista česti.

Republika

Foto: TikTok/msrachellyn

Zbog prizora iz pakovanja smučilo joj se sve

 

- Kako je moguće da ljudi ćute i kupuju i dalje ovakve proizvode iako znaju šta će možda naći u njima - zapitala se Rejčel.

Jedan od istih slučajeva imao je doktor Vahid Berđis iz San Dimasa u Kaliforniji kada je 2021.godine u istom lancu supermarketa doživeo identičnu stvar.

- Pre ručka smo u posudi supruga i ja primetili nekoliko crva kako se šetkaju po lososu. Bilo je to grozno iskustvo - dodao je doktor Berđis.

Prema poslednjim podacima Zdravstvenog centra za kontrolu bolesti u Britanskoj Kolumbiji, više od 75 odsto lososa iz Pacifika sadrži u sebi crve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading