PRIVEDEN BEKI BEKIĆ, ODUZETA MU DOKUMENTA I SVA IMOVINA: Pevačev VAPAJ za pomoć tera suze na oči "PLAKAO SAM KAO MALO DETE"

Autor:

Zabava

16.08.2023

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beki Bekić otvorio dušu o skandalu koji mu se desio!

PRIVEDEN BEKI BEKIĆ, ODUZETA MU DOKUMENTA I SVA IMOVINA: Pevačev VAPAJ za pomoć tera suze na oči "PLAKAO SAM KAO MALO DETE"

Foto: ST/D. KADIĆ

Pevač Beki Bekić veliku popularnost i slavu stekao je vanserijskim pesmama devedesetih godina, a poznat je i po širokom osmehu koji retko kada skida sa lica. Iako se ne pojavljuje često u medijima, privatni život ovog pevača je vrlo intrigantan. 

Beki je nedavno gostovao u jednoj emisiji, u kojoj je došao u mali sukob sa koleginicom Biljanom Jevtić.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Beki Bekić

 

Poznat je po posebnoj emociji koju deli kada zapeva svoje pesme, a malo ko zna da je doživeo užas zbog toga što je poreklom Albanac. Posle deset godina života u Beogradu, 1991. odlučio je da kupi stan u Borči, ali je dobio odbijenicu i to sa obrazloženjem "da nije dozvoljeno zaključenje ugovora o prometu nepokretnosti, jer se na predmetnoj nepokretnosti, menja nosilac prava svojine u korist lica druge nacionalnosti, što posredno i neposredno utiče na promenu nacionalne strukture i izaziva nespokojstvo i nesigurnost kod građana druge nacionalnosti", pisao je časopis "Sabor".

- Nikad nisam krio da sam Albanac. Ali, uvek sam isticao da sam poreklom iz Gusinja u Crnoj Gori. Jugoslovenski sam orijentisan i teško mi je palo ovakvo gledanje republičkih vlasti. Čuo sam za taj zakon, ali kada mi je stiglo zvanično obaveštenje preko advokata, plakao sam kao dete. Pa zar u Beogradu, gradu u kojem sam sve postigao, ali i kojem sam mnogo dao, da nemam prava da kupim stan?", rekao je Beki, koji nije krio da ga je ta situacija potresla, ali je na svu sreću uspeo da se izbori za dokumenta i da nekretninu ima u svom vlasništvu, međutim, problemi su se nastavili.

Foto: republika.rs/printscreen/youtube.com

Beki Bekić i Bilja Jevtić

 

Takođe, Bekić se suočio sa neprijatnošću na jednom vašaru, kada je priveden kao ''srpski nacionalista''. On je u tom periodu izdao novu ploču na kojoj je bila pesma ''Život je tamnica'', a onda je otkrio da možda i ona nekome deluje nepodobno.

- Možda to i jeste crna pesma, ali sada je i crno vreme. Pa i jeste život tamnica. Samo, inspiraciju za pesmu dobio sam posle jednog sna, a ne iz stvarnosti. Sanjao sam pokojnog oca i posle buđenja zapisao sledeće reči: 'Život je tamnica, život je tamnica, snovi ostaše samo, sanjam te često i naše mesto, sve ređe odlazim tamo!'. Raduje me što sam u Sarajevu čuo kako se pesma peva u kafanama. To mi je pravi pokazatelj da će stići i do radio i TV slušalaca i gledalaca - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vesna

16.08.2023 12:35

Ma koji bre Albanac,koji se Albanac preziva na ic,laze ko pas,pacenik lazljivi

Lol

16.08.2023 13:03

@Vesna - Nemoj pričati nešto što ne znaš. Dosta Albanaca iz Gusinja i Plava ima prezime na ić. Ekrem Jevrić je takodje iz tih krajeva i bio je Albanac.

Cvele 1

16.08.2023 15:16

@Vesna - Devojko on i nema prezime na ić. Njegovo pravo ime i prezime je BEKIM BEHULJI a preimenovao ga Beki Bekic isto kao Sto Brena nije LEPA BRE A VEC FAHRETA JAHIC. Jel sad jasno.

Rade

16.08.2023 15:57

@Vesna - Nije on Beki Bekić već Behljulj Behljulji, i on to nikada nije krio, normalan čovek,

Odgovori 8 10