OVO JE LJUBAVNICA KOJA JE KUBURI UNIŠTILA BRAK: Majku svoje dece je prevario sa 18 godina MLAĐOM, evo kako ona izgleda!

Autor:

Zabava

16.08.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Naš proslavljeni glumac Aleksandar Srećković Kubura svojevremeno je bio u žiži skandala zbog 18 godina mlađe ljubavnice.

OVO JE LJUBAVNICA KOJA JE KUBURI UNIŠTILA BRAK: Majku svoje dece je prevario sa 18 godina MLAĐOM, evo kako ona izgleda!

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Aleksandar Srećković Kubura

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure nije bila definitivni razlog za krah glumčevog braka sa fitnes instruktorkom Marijom Savić, ali je definitivno bila jedan od talasa koji su duboko uzdrmali njihov odnos, koji se na posletku završio razvodom.

Prvi u moru problema, koji je ovaj par godinama nastojao da prebrodi, definitivno je bila glumčeva prevara, koju su čak i mediji zabeležili. Naime, ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure našla se na naslovnim stranama tabloida, a reč je bila o Petri R.

Foto: Nebojša Babić

Aleksandar Srećković Kubura

 

Ljubavnica Aleksandra Srećkovića Kubure i dramski umetnik upoznali su se na snimanju jednog studentskog filma, kada su otpočeli druženje a zatim i vezu.

Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikara Slavoljuba R., od Aleksandra je mlađa čak 18 godina, a tada je još uvek bila studentkinja Akademije umetnosti. Par je prvo viđen zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde je boravio pet dana u iznajmljenom stanu, a prvi poljubac zabeležen javno dogodio se na Zemunskom keju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

 

Nedugo zatim, Petra se sa glumcem pojavila na premijeri jednog filma, gde se ona tada osmelila i naočigled svih glumcu udelila poljubac. Ne samo priče o njihovom odnosu, već i fotografije, došle su do Marije, Aleksandrove zakonite supruge, koja je u to vreme bila slomljena.

 

 

Iako su nakon nekog vremena Aleksandar i Marija obnovili svoj odnos, nijedno od njih ovo uistinu nije prebrodio. Maja je suprugu ubrzo vratila milo za drago, a nakon toga usledio je i definitivni razlaz, a jedina veza među njima ostali su sinovi Aleksa i Vanja, piše Story. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading