NAŠ GLUMAC SE RAZGOLITIO, PA DOHVATIO MOTORNU TESTERU: Sav znojav pravi haos na selu! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

23.07.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Srećković Kubura oduševio je pratioce kada je objavio snimak u kojem obavlja baštenske poslove.

Srpski glumac Aleksandar Srećković, poznatiji kao Kubura, ne krije da mu domaćinski poslovi nisu strani, te smo u više navrata imali prilike da ga gledamo tokom obavljanja istih dok boravi na selu.

Na društvenoj mreži Instagram se neretko nađu slike zajedničkih poduhvata na kojima glumac otkriva koliko uživa u seoskim poslovima na svom imanju u selu Ratina. Do sada smo imali priliku da vidimo kako peče rakiju, sprema zimnicu, seče drva, peče crvenu papriku, kosi travu, međutim, Srećković je sada dohvatio motornu testeru i pokazao kako sređuje živu ogradu.

Naime, proslavljeni glumac skinuo se do pojasa i bacio se na posao. Sekao je, oblikovao, a snimak potom podelio na svom Instagram profilu. Komentarima se nije nazirao kraj, brojni su oni u kojima su ga maksimalno ishvalili, a među njima se našao i voditelj Ognjen Amidžić.

- Najzgodniji glumac - napisao je on ispod Kuburine objave.

Republika

Foto: instagram.com/kubura.kubura

Ognjen Amidžić pohvalio Kuburu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading