TAJNI LJUBAVNIK VESNE ZMIJANAC SE KRIO GODINAMA OD JAVNOSTI: Pojavila se njihova JEDINA PAPARACO fotka, svi su u ŠOKU kad vide o kome se radi!

Autor:

Zabava

16.08.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Zmijanac je godinama krila ljubav sa ovim frajerom!

TAJNI LJUBAVNIK VESNE ZMIJANAC SE KRIO GODINAMA OD JAVNOSTI: Pojavila se njihova JEDINA PAPARACO fotka, svi su u ŠOKU kad vide o kome se radi!

Foto: ATA Images/M.M.

Pevač Nino Rešić preminuo je 2007. godine, a tokom karijere povezivan je sa brojnim koleginicama, što je on uvek demantovao. Međutim, svojevremeno je najviše odjeknula priča o navodnoj aferi sa Vesnom Zmijanac, nakon koje je usledio skandalozni raskid sa njegovom dugogodišnjom devojkom.

Foto: ATA images/E stock

Nino Rešić i Vesna Zmijanac

 

Iako nikada nije želeo da prizna ove navode, njegova tadašnja dugogodišnja devojka, iznela je u javnost sve detalje njihove veze, kao i skandaloznog raskida koji se dogodio zbog njegove afere sa pevačicom.

Nino je tada bio u vezi sa Velom, koja je jednom prilikom ispričala kako je otkrila da je pevač vara sa Vesnom Zmijanac. Navodno je sa kumom otišao na koncert Dragane Mirković, i nakon nekoliko sati dobila je anoniman poziv.

Foto: Youtube

Nino Rešić

 

 - Kao i uvek ispratila sam ih na vratima rečima „Nemojte vas dvojica negde da šarate.“ Nakon nekoliko sati dobila sam anonimni poziv: „Muž Vam je u hotelu sa Vesnom Zmijanac i kumom“. Sela sam u auto i otišla na lice mesta.

Foto: Instagram.com printscreen

Nino Rešić i Vesna Zmijanac

 

- Čuvar me nije pustio, a Nino je iskoristio taj trenutak i sakrio se iza kanti za đubre, ali je na stolici visila njegova jakna i čaša sa viskijem. Stigla sam do stola i ne obraćajući pažnju na Vesnu Zmijanac koja je pušila i tendenciono me posmatrala, i upitala kuma: "Zar vi niste na koncertu Dragane Mirković? Gde je moj muž?" Videvši da me kum ignoriše, bacila sam sto na sve njih. Naravno, čuvar me izbacio.

Foto: printscreen rtv pink

Nino Rešić i Sandra Rešić

 

Podsetimo, Sandra Rešić, Ninova ćerka, pričala je za naš portal o vezi njenog oca i Vesne Zmijanac:

- Ninova najveća estradna ljubav i, generalno, ljubav njegovog života bila je Vesna Zmijanac. Njih dvoje su počeli da se viđaju polovinom devedesetih. Sve je počelo kao avantura, a onda se pretvorilo u pravu ljubav. On je odlepio za već zrelom Vesnom. Ona je tada bila vrh vrhova - reklaje Sandra za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading