SANDRA REŠIĆ ZA DLAKU IZBEGLA SMRT: Počela da se GUŠI, pa se onesvestila, morali da joj vade JEZIK da ne umre!

Autor:

Zabava

14.08.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić bila na ivici smrti, jedva je povratili u život!

SANDRA REŠIĆ ZA DLAKU IZBEGLA SMRT: Počela da se GUŠI, pa se onesvestila, morali da joj vade JEZIK da ne umre!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pre desetak dana u jednom mestu blizu Beograda na svadbi se odigrala prava drama, Sandri Rešić je pozlilo. 

Ona je na jakom pljusku pada ispred dvorane, jezik joj zapeo u grlu, apukom srećom, pevačica Zlata Petrović joj je spasila život zajedno sa Emirom Habibovićem. Sve se dešavalo u kasnim noćnim satima. Njih šestoro sa estrade su bili zadeženi za dobru atmosferu na slavlju. Sandra je došla tog popodneva na veselje sa bolovima:

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

 

- Svako ko je pratio Zadrugu zna da je moj menstrualni ciklus jako bolan i da jedva trpim bolove. To veselje je bilo zakazano, a ja nisam poznata kao nekoko otkazuje takve stvari, pa sam se pojavila u dogovoreno vreme i došla da radim. Menjali smo se, a svaki put kada bih završila blok i sela za sto, Zlata me je pitala da li mi je dobro, da ne izgleda dobro uopšte. Srećom gosti, njih oko 700, nisu mogli da primete da mi nije dobro i da se sa mnom nešto dešava - priča Sandra i nastavlja:

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović

 

- Kada izađem da pevam, od tog adrenalina valjda se i moje telo oporavi, pa deluje potpuno ok. Međutim, posle svakog bloka bivalo je sve gore i gore. Popila sam sve, pa još dve, pa još dve tablete. Međutim, nije pomagalo, šest tableta za pola sata. Najgore od svega je to što je tog dana bila oluja, padala je kiša i bilo je jako hladno. Ja sam se Zlati pravdala da mije dobro i da ništa ne brine, međutim, videla sam da je đavo odneo šalu i krenula sam na vazduh misleći da će mi biti bolje. Samo što sam izašla srušila sam se kao sveća u blato. Srećom, Zlata je krenula za mnom, a za njom je krenuo i Emir. Ja se ničega ne sećam, ali čini mi se da me je Emir držao, da mi je vadio jezik, da mi je ona držala glavu. Posle su mi ispričali da su mi izvadili jezik da se ne bih ugušila. I Zlati i Emiru sam jako zahvalna, jer su me prebacili u sobku da dođem m,alo sebi. Veselje je trajalo, a mi smo preživljavali pravu dramu. nisam više mogla da izdržim i završila sam svoj deo posla, i htela sam kući, a Zlata mi nije dala da vozim sama, rekla mi je da ide sa mnom. Nikada nisam bila u fazonu da treba da se prekine svirka, ma zbogčega, rekla sam Zlati da ću da se saverem i da ću da se sama odvezem do Beograda. Nekako sam došla sebi i 20 na sat sam vozila i stigla kući - priča Sandra za Skandal. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading