PRODALA VERU ZA PILETINU! BAKUTANER U 9. DECENIJI RUŠI SVE TABUE, PLUS MALA PENZIJA

Autor: informer

Razonoda

10.11.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Penzija joj samo 27.915 dinara.

Foto: printskrin

Svet je ostao zatečen kada su mediji objavili priču o ljubavnoj vezi mladog Egipćanina Mohameda Irbihama (36) i britanske penzionerke Iris Džons (81). Iako je Iris 20 godina starija od njegove mame, ovaj par odlučio je da se venča!

Mediji prenose da su se venčali u Egiptu i da je Iris promenila veru u islam.

Podsetimo, priča o ovom paru odjekunula je svetom prošle godine, a čak i tada, mladić je planirao da se venča sa svojom devojkom uprkos njenim godinama i rekao "ljubav vas čini slepim".

 

- Kada ste muškarac i kada se zaljubite u ženu, nije važno koliko godina ona ima ili kako izgleda - rekao je za Dejli mejl.
Foto: printskrin

Mohamed je ispričao da je većina ljudi bila skeptična kada je ova veza u pitanju, ali da su njih dvoje poleteli jedno drugom u zagrljaj čim su se upoznali.

- Nije me zanimao njen izgled, već ono što je nosila u sebi. Veoma je pametna i ima veliko srce. Možda je malo čudno živeti sa ženom koja je 20 godina starija od moje majke, ali to je ljubav - rekao je Mohamed.

On nije hteo da otkriva mnogo detalja iz spavaće sobe, ali je naveo da je Iris veoma strastvena i da se oseća posebno jer ima tako divnu dušu.

Sa druge strane, Iris nije bila tako stidljiva kada je pričala o njihovom životu za britanske medije. Ona je tada ispričala da je niko nije takao 35 godina i da se osećala kao da je ponovo devica, šokiravši voditelje detaljima iz spavaće sobe.

 

Mediji su preneli da se strast između ovog neobičnog para rasplamsala nakon što su se upoznali na Fejsbuku, a Iris je odmah rekla kako nema šanse da je mladić sa njom zbog novca jer ona živi sa samo 200 funti (27.915 din) penzije nedeljno.

- Ako odluči da se oženi sa mnom zbog bogatstva, biće veoma razočaran jer je imam samo penziju - rekla je Iris.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading