(VIDEO) Venčanje sa najčudnijim fotografom: Ona ne gubi strpljenje dok se nameštate za slikanje!

Autor: Republika

Razonoda

30.04.2019

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina ljudi angažira profesionalnog fotografa za svoje vjenčanje, ali jedan engleski par je odlučio probati nešto drugačije.

Naime, Megan (Meghan) i Geri (Garry) su pružili priliku Evi, androidu kompanije "Service Robots", da fotografira njihove goste. 

Inžinjeri su dizajnirali Evu tako da se može kretati po prethodno određenom prostoru i uz pomoć svojih senzora prepozna ljude koji se nađu ispred nje.

Kada se to desi, ona će ih pitati jesu li zainteresovani za fotografiranje i ponuditi im da izaberu nekoliko opcija na njenoj površini. 

Ako su zadovoljni napravljenom fotografijom, gosti je mogu odštampati na uređaju u blizini ili istog trenutka podeliti sa svojim prijateljima na društvenim mrežama.

Mladenci su bili oduševljeni kako je Eva obavila svoj zadatak, a pozitivne reakcije nisu izostale ni od njihovih gostiju, prenose mediji.

Ipak, Megan i Geri su, osim nje, angažovali i pravog fotografa pa sada imaju profesionalne urađene fotografije sa svadbe zajedno s onim zabavnijeg karaktera koje je napravio robot.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading