OVO JE NAJMOĆNIJI DOMAĆI GEL ZA PRANJE ŠARENOG VEŠA: Čisti ga bolje i od kupovnog - prirodan i ekonomičan!

Autor: N.J.

Lifestyle

01.12.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo odlično pere veš, a štedi vam novac i ne zahteva skupe sastojke!

OVO JE NAJMOĆNIJI DOMAĆI GEL ZA PRANJE ŠARENOG VEŠA: Čisti ga bolje i od kupovnog  - prirodan i ekonomičan!

Foto: Shutterstock

U današnje vreme imamo ogroman izbor kada je pranje veša u pitanju. I mi biramo - po mirisu, pakovanju ili ranijem iskustvu. Činjenica je da je dosta namirnica poskupelo, zato biste mogli da uštedite počevši od kupatila. Pranje veša je nezaobilazan kućni posao, tako da biste mogli prašak za veš da zamenite jeftnijim sredstvom, koje prema rečima ove mame stvarno "radi"!

Ovaj gel namenjen je pranju šarenog veša. Osmislila ga je "Mama za pet", te vam prenosimo njene preporuke kako biste i vi napravile odlično sredstvo za čišćenje.

Foto: pixabay.com

Soda bikarbona u činiji

Potrebno vam je 50 grama izrendanog sapuna protiv fleka, litar ipo ključale vode i dve kašike sode bikarobne. Sapun izrendajte i prelijte ključalom vodom. Kada se smesa prohladi dodajte dve kašike sode bikarobne. Mešajte par puta. Nakon par sati kada se smesa potpuno ohladila, prespite u neku veću posudu. Trik je da kada želite da operete veš ovom smesom, ne napunite mašinu do kraja vešom. Takođe, gel dodajte direktno u bubanj. Zanimljivo je da gel dobro pere i ne peni.

Jedan ovakav sapun, koji vam je potreban za pripremu, košta oko 350 dinara.

Ona ističe da na 5 kilograma veša dodaje 3 merice. Kao i da je ovo odlična zamena kada vam ponestane praška za pranje veša. S obzirom na to da su cene praška sve "veće" ovo može biti odličan početak da uštedite na kućnim potrebštinama. Ovo je dobra prilika da naučimo racionalno da koristimo sva dostupna sredstva, a da proizvode koji možda i nisu tako "zdravi" zamenimo boljim i prirodnijim izborima i time doprinesemo kvalitetnijem načinu života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading