PROBLEM ZA ŠVAJCARSKU: Šansa za "Orlove" - jedan od najboljih PROPUŠTA meč sa Srbijom?

Autor:

Sport

01.12.2022

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muče muku "sajdžije" sa povredama.

PROBLEM ZA ŠVAJCARSKU: Šansa za "Orlove" - jedan od najboljih PROPUŠTA meč sa Srbijom?

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Srbije i Švajcarske igraju sutra od 20 časova meč trećeg kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru, a upravo će taj duel i odlučiti putnika u drugu fazu Mundijala.

Dvanaesti dan Mundijala možete pratiti na live blogu.

Reprezentacija Srbije muči muku sa povredama celo prvenstvo, a čini se da je takva situacija sada i u drugoj evropskoj selekciji u grupi G, pošto nekoliko igrača ima problema pred susret treećg kola.

Svakako, najbitnije ime je Đerdan Šaćiri, legenda švajcarske reprezentacije, koji muči muku sa povredama, pa je zbog toga propustio i duel sa Brazilom u prošlom kolu. Juče su se pojavile informacije da je Šaćiri spreman, ali situacija izgleda ioak nije sjajna, pošto njegov oporavak ne ide po planu. 

Foto: Tanjug/AP

Đerdan Šaćiri je bio strelac 2018. godine protiv Srbije

Problem ima i Noa Okafor, a jučerašnji trening su propustili i Jan Zomer, koji ima problem sa stopalom, baš kao i Niko Elvedi, štoper Borusije iz Menhengladbaha, kog muči prehlada.

Naravno, Švajcarci su vrlo iskusni, pa sve ove podatke treba uzeti sa rezervom, jer su možda i malo preterali sa negativnim komentarima o stanju svojih fudbalera. Ipak, Zomer je povredio stopalo pred Mundijal, Okafor i Šaćiri nisu igrali sa Brazilom, pa nije nemoguće ni da u ovim najavama ima i istine.

Svakako, Srbija treba da se koncentriše na sebe i da proba da u petak stigne do velike pobede, koja će je odvesti u osminu finala Svetskog prvenstva, pod uslovom da Kamerun ne pobedi Brazil.

Meč na stadionu "974" je na programu u petak od 20 časova. U isto vreme će svoj meč igrati Brazil i Kamerun.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading