EFIKASNIJE OD SODE BIKARBONE I SIRĆETA: Jednom tabletom očistite rernu i recite zbogom masnoći!

Autor: N.J.

Lifestyle

25.11.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako da očistite masna vrata od rerne?

EFIKASNIJE OD SODE BIKARBONE I SIRĆETA: Jednom tabletom očistite rernu i recite zbogom masnoći!

Foto: Izvor: YouTube/ printscreen/ Hacks with Christina

Sada možete reći zbogom masnoći! Zažalićete što niste znali ovaj jednostavan trik mnogo ranije. Recite zbogom čišćenju aluminijumskom folijom, sirćetom, sodom bikarbonom, jer je na red je došlo nešto mnogo bolje! Pre nego što počnete sa čišćenjem obavezno navucite gumene rukavice, a za pranje vam je dovoljna samo jedna tableta.

Tabletu stavite u činiju sa toplom vodom, ali blago, da ne bude previše nakvašena i počnite da čistite. Stružite kružnim pokretima po staklenim vratima. Pokušajte prvo sa plave strane, a zatim sa bele. Rezultati su brzi: masne mrlje nestale su nakon nekoliko „pilinga“! Tom istom tabletom čistite staklo, a povremeno je možete staviti malo u vodu. Kada sve pređete tabletom, pokupite tečnost papirnim ubrusom, a zatim uzmite jednu čistu i vlažnu krpu. Staklo opet prebrišite uz pomoć nje. Biće prelepo i čisto!

Foto: Izvor: Unsplash/Thomas Ashlock

Prljava rerna nakon pravljenja ručka

Tableta za čišćenje nameštaja

U jednu posudu stavite vrelu vodu i jednu tabletu za mašinu za sudove. Razmutite je viljuškom. Uzmite poklopac, srednje veličine od nekog lonca i krpu za čišćenje. Krpu potopite u vodu, iscedite je i obložite je preko poklopca. Uhvatite ručku i držite delove krpe, kako ne bi spale, a onda samo prelazite preko nameštaja.

Tabletom možete osvežiti prostor!

Kuća nakon kuvanja se uglavnom oseća na to što smo spremali za jelo, a mirisa se možete rešiti uz pomoć magične tablete. U veći lonac sipate vodu, dodate tabletu i na nižoj temperaturi ostavite da vri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading