SPAVAM SA DRUGIM MUŠKARCIMA JER JE MOJ MUŽ TO TRAŽIO OD MENE! Mlada majka objasnila šta znači termin vrela žena: Brak nam je savršen, ON MENE NIKAD NIJE PREVARIO!

Autor: Republika

Lifestyle

28.09.2021

15:50

Raj Nemecki je sa pratiocima na TikToku otkrila kako je odlučila da počne da se viđa sa drugim muškarcima iako je udata, tvrdeći da je to usrećilo i nju i njenog muža.

Facebook

Raj Nemecki ispričala detalje u srećnom  

Britanka Raj Nemecki (22) otkrila je čitavom svetu putem društvene mreže TikTok da živi u otvorenom braku sa svojim mužem, što znači da ima seksualne odnose sa drugim muškarcima i to na njegov zahtev. 

Raj opisuje sebe terminom "vrela žena", što je postao uvreženi naziv za pripadnice nežnijeg pola koje u svojim vezama funkcionišu na taj način. Upravo je ta mlada Britanka, koja se već ostvarila i kao majka, objasnila šta taj termin tačno podrazumeva u praksi. 

- Ova tema je i dalje tabu i niko o tome ne želi da razgovara otvoreno, ali znam dosta parova koji žive na taj način. Imamo srećan brak, on je srećan jer ja spavam sa drugima - istakla je Raj u jednom od video-klipova na TikToku, a zatim otkrila kako je sve počelo. 

- Duže od godinu dana mi je "nudio" da počnem da se viđam sa drugima i prvo mi je bilo mnogo neprijatno. Posle nekog vremena sam ipak pokušala samo zato što sam znala da će to njega da usreći i dopalo se i meni. Termin vrela žena inače znači da to nije izbor partnerke, već partnera. To je neka vrsta muške fantazije - objasnila je mlada žena i napomenula da su se ona i njen suprug dogovorili da njen odnos s drugim muškarcima ne ide dalje od uobičajenog seksualnog odnosa. 

- Uvek sam ja ta koja bira partnere i to onda kada sam raspoložena za to. Ako se muž složi sa tim, to onda nije prevara i nije ništa različito od odnosa koje sam imala kada sam bila slobodna. Razlika je u tome što se posle seksa s drugim muškarcem uvek vraćam svom mužu i znam da smo oboje srećni - istakla je ona i odgovorila na brojne kritike da se viđa sa drugim jer njen "muž nije u stanju da joj pruži ono što ona želi". 

- On je najbolji muškarac u krevetu kog sam ikad imala i ovo što ja radim ne utiče na našu vezu negativno ni u kom slučaju. Čak suprotno - poručila je Raj.    

Inače, njen muž nikad ne upoznaje muškarce sa kojima se onav viđa, a koje najčešće upoznaje preko društvene mreže Tinder. Međutim, par često zajedno posećuje svingerske klubove i tada i zajedno učestvuju u odnosima s drugima. 

- Mi smo kao i bilo koji drugi, prosečan mladi par roditelja. Ovo nas je samo učinilo snažnijim i srećnijim - dodala je Raj i otkrila da detalje iz njenog nekonvencionalnog braka znaju gotovo svi članovi njene porodice koji je i prate na TikToku. 

- Niko nas ne osuđuje. Jeste da ne pričamo o tome, ali da, znaju - rekla je Raj odgovarajući na pitanje jednog od pratilaca na TikToku.  

Ona je dosad imala tri partnera van braka i to samo po jednom.   

Komentari (0)

Loading