ŠALJITE FOTKE KUCA I MACA I OSVOJITE VREDNE NAGRADE: Ne zaboravite, u toku je nagradna igra Republike i Srpskog telegrafa "Moj ljubimac i ja"

Autor: Republika

Lifestyle

05.11.2020

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delimo vredne nagrade!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Volite svoje ljubimce i bilo bi vam drago da ih vidi čitalačka publika portala Republika? Onda imamo dobre vesti za vas.

U toku je nagradna igra koju organizuju Republika i Srpki telegraf "Moj ljubimac i ja" u kojoj baš vi možete da osvojite vredne nagrade.

O kojim nagradama je reč, pogledajte u fotografiji ispod.

Foto: Promo foto

Sve što treba da uradite da biste učestvovali u našoj nagradnoj igri je da nam pošaljete vaše slike sa ljubimcima do nedelje 8. 11. 2020. godine, a mi ćemo ih objaviti u albumu na zvaničnoj Fejsbuk stranici Srpskog telegrafa.

 

Fotografije koje budu imale najviše lajkova do srede 11. 11. 2020. godine osvajaju nagrade (posebno za vlasnike pasa, posebno za vlasnike mačaka).

Savetujemo vam da pozovete prijatelje, komšije, poznanike, rođake da lajkuju, šeruju i komentarišu vaše fotografije, kako biste povećali šansu da pobedite.

Pobedničke fotografije biće objavljene na portalu Republika, kao i u štampanom izdanju Srpskog telegrafa.

#ČitaćemoSeJoš #IgraćemoSeJoš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading