RASPALITE VATROMET STRASTI: Savršeni orgazmi za vrhunski užitak

Autor:

Lifestyle

01.01.2021

05:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novogodišnji praznici neretko su praćeni vatrometom. S obzirom na to da pirotehnička sredstva mogu biti opasana, umesto da pucate iz različitih naprava koje su napunjene barutom, raspalite vatromet strasti i užitka. Novu 2021. prvu godinu započnite raspoloženi, veseli i zadovoljni, a to ćete postići ukoliko u novogodišnjoj noći doživite jak, omamljujući orgazam.

RepublikaFoto: pixabay.com

Još od početka ljudske civilizacije učeni ljudi najstarijih naroda posvećivali su veliku pažnju izučavanju orgazma. Čak je kod nekih mnogobožačkih religija ovo stanje tela i duha bilo veoma poštovano i pripisivana su mu natprirodna svojstva. Verovalo se da duša u ekstazi tokom orgazma može da komunicira sa različitim božanstvima. Kasnije, sa razvojem nauke, pojavila se i posebna disciplina, seksologija, čiji je cilj, između ostalog, proučavanje orgazma.

Na osnovu svog tog znanja koje se taložilo tokom vekova, utvrđeno je da žene teže dolaze do ekstaze u odnosu na muškarce. Zato je žensko zadovoljstvo bilo predmet izučavanja, proučavanja i različitih istraživanja. Ono do čega se došlo tokom detaljne analize ženske duše i tela, jeste da postoji više vrsta orgazama koje nežniji pol vode do uzbudljivog vrhunca.

1. Vaginalni orgazam

Ova vrsta orgazma još uvek nije u potpunosti istražena, ali do sada je poznato da se izaziva stimulacijom G-tačke. Ova tačka "zadovoljstva" nalazi se na unutrašnjem zidu vagine i ukoliko se stimuliše (prstom ili penisom u odgovarajućoj pozi), dovodi do jakih i uzastupnih talasa zadovoljstva koji preplavljuju telo.

RepublikaFoto: pixabay.com

Da bi ste se prepustili ovom uživanju potrebno je da istražujete svoje telo i otkrijete gde vam se nalazi G-tačka. Takođe, svog partnera možete da zmolite da vam pomogne u tome tako što će te ga zamoliti da traga tokom predigre, ili tokom odnosa pronaći pozu koja vas najviše stimuliše.

2. Klitorički orgazam

Klitoris je organ koji se nalazi iznad vulve. Sastoji se iz dva dela, tela i vrha. Vrh viri spolja i u njemu je smešten veliki broj nervnih završetka. Stimulisanjem klitorisa, žene mogu doživeti izuzetno snažne orgazme.

RepublikaFoto: pixabay.com

Tokom predigre tražite od svog partnera da se poigra sa klitrosom i zadržite se na njemu dokle god vam prija ova vrsta užita. Inače, tokom istraživanja ženske seksualnosti utvrđeno je da žene najčešće doživljavaju upravo ovu vrstu orgazma.

3. Analni orgazam

Još uvek škakljiva tema, ali istraživanjima je potvrđeno da on pričinjava ogromno zadovoljstvo. Analni otvor sastoji se od velikog broja nervnih završetaka koji se nalaze blizu vagine. Nemojte biti stidiljivi, istažite i probajte da stimulišete ovu regiju prstom, ili ukoliko je partner baš "nevaljao", jezikom može učiniti čuda.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prilikom ove vrste igrice uvek koristite lubrikant i stvari radite polako. Cilj je da se igrate i uživate u zadovoljstvu, a ne da dođe do neprijatnog bola.

4. Kombo orgazam

Ova vrsta orgazma javlja se tokom stimulacije vagine i klitorisa istovremeno. Ukoliko ste pronašli vašu G-tačku, vaš partner prstima može stimulisati obe osetiljve regije i "podići vas na nebo".

RepublikaFoto: pixabay.com

Ne treba pomenuti da je ovaj orgazam toliko snažan da bukvalno možete biti omamljeni posle uživanja u ovim zadovoljstvima.

5. Orgazam erogene zone

Kod ove vrste orgazma svaka žena je jedinstvena. Zato morate da se posvetite osluškivanju svoga tela i osetite koje tačke vam podižu uzbuđenje. Neke od poznatijih tačaka jesu vrat, uho, regija iza uha... Ali to su klišei. Svaka dama ima jedinstvenu tačku na telu čijom pravilnom stimulacijom može doživeti orgazam bez seksualnog odnosa. Čak se u jednoj studiji tokom istraživanja pojavio par koji simultano doživljava orgazam tokom zagrljaja.

RepublikaFoto: pixabay.com

Da bi ste otkrili svoje erogene zone, izdvojte momente u kojima će te se sa partnerom nežno maziti i ljubiti svuda po telu.

6. Audio orgazam

Poslednjih godina sve više je razvijena teorija da na procese u telu mogu uticati zvukovi različite frekvencije. Tako se pored zvučnih talasa koji pomažu prilikom opuštanja, lakšeg uspavljivanja ili čak pomažu u poboljšanju memorije, pojavio i audio talas koji dovodi do orgazama.

RepublikaFoto: pixabay.com

Umetnik Mark Vagner je otkrio da zvuk u opsegu od 33 herca može izazvati orgazam bez dodirivanja, pa je čak organizovao i performans pod nazivom "Sonic orgasm".

 

 

 

Ono što je potrebno za ovakvu vrstu užitka jeste aparat koji reprodukuje audio zapis i par kvalitetnih slušalica. Najbolje je koristiti tzv. "bubice" jer one neutrališu ambijentalnu buku. Pustite ton, stavite slušalice, opustite se i polako utonite u svet neograničenog užitka. Posebno je zanimljivo to što ova frekvencija podjednako utiče na žene i muškarce, pa uz "vibracije zadovoljstva" sa svojim partnerom možete kreirati brojne igrice koje će vas baciti u vrtlog intenzivnih orgazama.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading