BIZNIS DESTINACIJA: Novi Sad dobija najveći konferencijski hotel

Autor:

Razonoda

19.09.2017

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi Sad će praktično dobiti prvi hotel "Šeraton" u okruženju sa potpisom najviših standarda i kvalteta i sa ogromnim potencijalom kada je reč o razvoju kongresnog turizma. Smešten u samom centru Novog Sada, hotel "Šeraton" prostiraće se na 11.000 kvadratnih metara, a osim luksuznim sobama i jedinstvenim enterijerom, hotel će se posebno izdvojiti kongresnim prostorom

RepublikaFoto: Promo foto
Konferencijska sala sa kapacitetom od  800 mesta

Uspostavljanjem saradnje domaće kompanije "MK grupa" sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu sa ukupno sedam konferencijskih sala, kapacitetom od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel "Šeraton" ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Najsavremenija tehnička opremljenost, lokacija i kapacitet kongresnog prostora omogućavaju organizaciju konferencija, seminara, tim-bildinga i svih događaja koji će okupljati poslovnu zajednicu u jednom od najluksuznijih hotela u zemlji.

Pored luksuznog smeštaja, gostima će na poslednjem spratu biti na raspolaganju spa i velnes centar, uređeni po najsavremenijem konceptu spa-industrije, a u okviru hotela nalaziće se i klub-sobe sa posebnim benefitima za članove lojalti kluba "Šeraton", za koje će funkcionisati i poseban concierge program.  Otvaranje hotela predviđeno je do kraja godine.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading