METODA ŽUMANCA SVAKU ŽENU ĆE DOVESTI DO VRHUNCA: Muškarci, pogledajte kako se to izvodi! (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

24.12.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko god zvučalo čudno, ova metoda je bazirana na logici.

METODA ŽUMANCA SVAKU ŽENU ĆE DOVESTI DO VRHUNCA: Muškarci, pogledajte kako se to izvodi! (VIDEO)

Foto: shutterstock

Internet je preplavljen savetima o tome koje poze u intimnim odnosima obezbeđuju najbolji vrhunac koji dugo traje. Ipak, mnogi ljubavni parovi koji su isprobali većinu saveta kažu da oni kod njih “ne rade”.

Ali, postoje hakovi koji su bazirani na nauci, a ovo je jedan od njih.

Video koji prikazuje "metodu žumanca" za koju se tvrdi da poboljšava intimni život pogledali su milioni ljudi, a gotovo 5.000 ljudi je ostavilo komentar ispod snimka.

Savetnica za intimne odnose Nadia Bokodi objasnila je kako ova metoda funkcioniše. Autorka je na TikToku otkrila da je koristila žumance kao analogiju za objašnjenje kako ispravno zadovoljiti ženu pre samog čina.

Na snimku se vidi kako ona palcem nežno kruži oko žumanca jajeta i pokazuje da, kad primeni i najmanji pritisak, žumance puca. Snimak slikovito objašnjava muškarcima da bi vulvi i njenom najosetljivijm delu trebalo pristupiti kao žumancetu – blag kružni pritisak povećava intimno zadovoljstvo, a grub gasi želju.

Naime, unutrašnjost vulve je puna nervnih završetaka – ima ih čak 8.000, što je čini neverovatno osetljivom na preteranu stimulaciju.

 

 

Ipak, među ženama koje su odgledale snimak bilo je i onih koje su se izjasnile da im vise prija malo grublja akcija pre samog intimnog čina, te su detaljno obrazložile zašto je to tako.

- Najjednostavnije je da devojka kaže kaku vrstu stimulacije voli, mislim da to nije nimalo teško, posebno ako ima pravog partnera – napisao je jedan muškarac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading