KAD KARLEUŠA BUDE VIDELA OVO, BIĆE SKANDALA: Naša pevačica na UDARU, iskopirala Jelenu od glave do pete! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

24.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović iskopirala Jelenu Karleušu!

KAD KARLEUŠA BUDE VIDELA OVO, BIĆE SKANDALA: Naša pevačica na UDARU, iskopirala Jelenu od glave do pete! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Jelena Karleuša

Pevačica Jelena Karleuša godinama unazad važi za estradnu damu koja ima najviše stila, a prilog u tome govore i inostrani mediji, koji su pisali i pričali o tome kako čak i strane poznate lličnosti je kopiraju. 

Pored Kim Kardašijan, ali i mnogih drugih domaćih estradnih dama, našla se i pevačica Teodora Džehverović, koja je odlučila da inspiraciju pronađe u Jeleninim kreacijama, sudeći po komentarima na društvenim mrežama. 

 

Naime, Teodora je objavila niz fotografija iz lifta, ispred kog je pozirala u vrlo provokativnoj haljini, koja je isticala njenu izvajanu figuru. I ništa ne bi to bilo strašno, budući da su Teodorini pratioci očarani izvajanom figurom, da je nisu uporedili mnogi sa Karleušom. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jelena Karleuša

 

Jelena Karleuša nedavno se pojavila na konferenciji za medije, a tom prilikom je na minusu pozirala u provokativnoj haljini, koja je istakla njenu figuru, ali i pločice na stomaku. Komentari su se nizali da je Teodora ponovo pronašla inspiraciju na Jeleninom Instagramu, ali u ,,odbranu" Džehverovićeve, jedina razlika bila je u tome što je njena haljina imala duboki prorez, iz kog je virila njena noga, dok je Jelena bila skroz prekrivena. 

- Haha, Bojan se nije javio, čekam neku tužbu, njegov advokat da se oglasi, on to voli... Duško nije imao nikakav komentar u kući... Bez obzira što su reakcije bile pozitivne, ja ne znam šta mi se desilo, pokuljalo je ono što je godinama čučalo u meni, ne znam šta je toliko trigerovalo ljude, da plaču, da promene mišljenje o meni, da vide da ja imam i tu nežniju stranu. Morala bih iznova i iznova da preživim ono što sam govorila, zato nisam odgledala ponovo taj intervju. Nisam zagrebala ni 3% od onoga što jeste moj život zapravo - priznala je Jelena za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading