U GADNOM SI PROBLEMU: Devojka dojavila drugoj da je dečko Dušana vara i ogovara sa plavušom, a rekao da je sa DRUŠTVOM - EVO ŠTA SE DESILO

Autor:

Lifestyle

08.02.2023

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laž jednog dečka sasvim slučajno je "provaljena" i to zahvaljujući devojci koja se našla u blizini i sve snimila.

U GADNOM SI PROBLEMU: Devojka dojavila drugoj da je dečko Dušana vara i ogovara sa plavušom, a rekao da je sa DRUŠTVOM - EVO ŠTA SE DESILO

Foto: Tik tok

Ako je suditi po ovom videu, ovaj dečko je baš u gadnom problemu i neće se izvući. Naime, jedna devojka koja se predstavlja kao Aleks na TikTok - u našla se u kafiću blizu dečka koji je u tom momentu varao svoju devojku, a rekao je kako je izašao sa društvom što je bila očigledna laž.

U videu koji je objavila devojka poručuje drugoj:

- Ako ti se dečko zove Dušan i rekao je da večeras ide sa društvom, upravo sedi sa nekom plavom ribom i ogovaraju te u Rajićevoj - napisala je ona u videu na TikTok - u. 

Ljudi su masovno pisali u komentarima kako se nadaju da će ovaj video dođi do devojke do koje bi trebalo. Iako biste pomislili kako ova poruka nema šanse da dođe do prave osobe, to se upravo i dogodilo.

Foto: shutterstock.com

Muškarac se dopisuje sa drugom devojkom

Devojka kojoj je poruka bila upućena saznala je istinu i zahvalila joj se što joj je otvorila oči.

- Zdravo, bez reči sam. Hvala ti puno. Samo da ti javim da je stiglo do mene. Drugarica mi je iz šale poslala TikTok i ispade stvarno o meni. Hvala ti puno, divna si. Ako ti ikada nešto zatreba slobodno mi se obrati. Ako postavljaš slučajno na TikTok samo skloni ime - napisala je devojka koju su pronašli nakon što su se svi angažovali.

Proradila je ženska solidarnost, ali i ponos koji je doveo do toga da se u moru devojaka ona pronađe i suoči sa istinom. Aleks je zaslužila samo lepe komentare što je i dobila ispod svog videa: 

"Bravo žene", "Stvarno svima svaka čast koji su doveli do toga da video dođe do devojke", " Neka si rekla", " Bravo devojko, svaka čast", bili su samo neki od komentara podrške za obe devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading