DEVOJKA (23) U CELIBATU POSLE TRI GODINE NEPRESTANIH INTIMNIH ODNOSA: Evo šta je bio OKIDAČ i zbog čega je rešila da se ZAUSTAVI!

Autor:

Lifestyle

06.02.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdi da je prelazak u celibat na šest meseci najbolje iskustvo nakon propale veze.

DEVOJKA (23) U CELIBATU POSLE TRI GODINE NEPRESTANIH INTIMNIH ODNOSA: Evo šta je bio OKIDAČ i zbog čega je rešila da se ZAUSTAVI!

Foto: Tiktok/iammariemilia

Mariamedila Sidenio shvatila je koliko zavisi od ljubavne veze nakon seksa sa momkom sa kojim je izlazila prošlog leta. Zato je rešila da se uzdrži od zabavljanja, kao i aplikacija za upoznavanje i toga se pridržavala više od šest meseci.

Ona se sada trudi da objasni ženama kako nemaju šta da izgube, već tom odlukom samo dobiju.

- Odustala sam od bilo kakve romantične veze. Bilo je to najbolje iskustvo u mom životu od dana kada sam to objavila. Od tada sam imala još lepih iskustava, ali ću to uvek pamtiti. Vratila sam svoju snagu, osećam se slobodno. Male stvari koje bi me pre stvarno opterećivale u vezama zapravo više ne smetaju. Moja sreća više ne zavisi od toga imam li ili nemam dečka koji me naziva lepom, mogu sama sebe nazvati lepom - objašnjava ona i dodaje:

- Sada ću spavati samo sa osobama koje volim, jer sve što mogu da dobijem od nekoga koga ne volim mogu i sama da uradim vibratorom. Želim ljubav i povezanost. Ponovo izlazim i želim ozbiljnu vezu s nekim koga zaista vidim u budućnosti i mislim da je to tako lepo. Mnogo sam ponosna na sebe i stekla sam samopoštovanje.

Foto: shutterstock

Muškarac i žena u zanosu

Još jedan razlog zašto apstinira je kako bi shvatila šta želi od partnera.

- Imala sam dečka tri godine i do tada mi se niko nije sviđao dok tokom leta nisam upoznla dečka sa kojim sam spavala posle četvrtog viđenja. Nakon toga kao da je sve nestalo. To me je jako povredilo i shvatila sam da želim biti voljena i pažena i koliko sam zavisna od toga. Nakon što sam raskinula sa tim dečkom bila sam jako uništena jer sam emocionalno u potpunosti zavisila od njega. Moja sreća zavisila je od druge osobe, pa sam apstinenciju smatrala načinom da povratim moć  - kaže devojka.

Rešila je da kada spava sa nekim to bude iz njenog zadovoljstva, uživanja i ljubavi. Ove odluke se držala sve do 1. decembra, ali je istakla da još uvek "ne vidi" osobu sa kojom bi mogla da ima seks.

 

@iammariemilia

we love taking for granted how far we’ve come ❤️‍🩹 thats all you chiqui ur doing amazing ♬ Food for the Soul by itsmurph - itsmurph

 

- Preuzela sam aplikacije za dejt, ali iskreno nije išlo dobro. Ne zato što nije bilo poklapanja, nego vodite poludefinisane razgovore koji ne vode nikuda - rekla je ona za "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading