PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV PLJAČKAŠICE SA ZVEZDARE! Isekla vlasnicu prodavnice nožem i ukrala 63.000 dinara!

Autor:

Hronika

06.02.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljačka se dogodila sredinom januara.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV PLJAČKAŠICE SA ZVEZDARE! Isekla vlasnicu prodavnice nožem i ukrala 63.000 dinara!

Foto: Printscreen

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon sprovedene istrage, podnelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužnicu protiv A.M.M. zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 15.1.2023. godine, oko 20,10 časova, u STR „Palma“ u ul. Murmanska izvršila krivično delo razbojništvo, tako što je silom, uz upotrebu noža, na štetu vlasnice radnje, J.K. oduzela novac u iznosu od 63000 dinara, nanevši tom prilikom oštećenoj lake telesne povrede.

Snimak pljačke pogledajte u odvojenoj vesti.

Naime, postoji opravdana sumnja da je okrivljena tog dana oko došla do STR „Palma“, stala ispred pulta za kojim se nalazila oštećena J.K. i od iste zatražila cigarete, krem bananice, a potom i sok, te kada je oštećena pružila ruku da dohvati sok, okrivljena A.M.M. je izvadila nož, uperila ga ka oštećenoj i zatražila da joj preda novac, što je oštećena odbila da uradi.

J.K. je zatim pokušala da okrivljenu izgura iz objekta, kada je okrivljena nožem ubola oštećenu, nanevši joj lake telesne povrede, nakon čega je oštećena istrčala iz prodavnice, a za njom i okrivljena tražeći joj novac, da bi se okrivljena potom vratila u prodavncu i staklenom flašom koju je uzela sa police gađala oštećenu pogodivši je u predelu lica, te je oštećena iskoristila taj trenutak i zaključala okrivljenu u prodavnici, gde je okrivljena iz kase oduzela novac u iznosu od 63000 dinara, a potom je rukom razbila staklo na vratima prodavnice i kroz tako načinjen otvor se udaljila u nepoznatom pravcu.

 Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenoj produži pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading