KUM STIGAO NA VENČANJE, PA SAZNAO DA JE DOŠAO NA SVOJU SVADBU! Priča koja je sve bacila u trans! (VIDEO)

Autor: Republika

Lifestyle

14.09.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnja priča dolazi iz Britanije, gde je dugogodišnja partnerka Pola Šopronija odlučila da iznenadi ga iznenadi na više nego originalan način.

Foto: youtube.com/printscreen

Pola Šopronija je njegova izabranica potpuno šokirala

Britanac Pol Šoproni (40) je godinama tražio od svoje devojke Ališe Pilave (36) iz Velsa da se uda za njega, ali mu ona nikad nije rekla "da", sve do trenutka dok nije rešila da mu priredi iznenađenje koje će pamtiti do kraja života i koje je bacilo u trans ne samo Ujedinjeno Kraljevstvo, već čitav svet. 

Ona je, naime, rešila da dugogodišnjeg izabranika iznenadi tako što je sa dvoje prijatelja dogovorila da odglume da se venčavaju i da zbog toga pitaju Pola da im bude kum. On je, podrazumeva se, odmah pristao i sve ostalo je išlo lako.         

Na dan venčanja Pol se pojavio u svečanom odelu i stao ispred sveštenika na mestu gde je trebalo da stoji kum, ali se zatim na vratima sale nije pojavila navodna buduća supruga njegovog prijatelja, već Ališa. Ona je u rukama držala mikrofon i bidermajer i otpevala njihovu omiljenu pesmu, a zatim pala na kolena ispred Pola i zaprosila ga. 

Veseli Britanac nije mogao da sakrije sreću, grlio je prijatelja, dok su mu se u očima pojavljivale suze, ali se zatim okrenuo ka ženi i grubo joj rekao: "Ne, beži". 

Čitavom salom se prolomio smeh, a za njim i aplauzi oduševljenja. Svima je bilo jasno da se Pol našalio. 

- Poslednje dve godine tražio je od mene da se venčamo oko 30 puta dnevno - rekla je Ališa, objašnjavajući zašto se odlučila na smicalicu. 

- Bila sam u braku dvaput i pomalo sam oklevala da sve to ponavljam, ali Pol je zaslužio da bude srećan - istakla je ona.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading