HOROSKOP ZA 19. 11. - Bikove muči stari problem, Lavovi su pred novim ljubavnim poglavljem

Autor:

Lifestyle

19.11.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ste danas? Da li ste za akciju? Ma ne za "tu" akciju, nego za posao, druženje, obilazak rodbine? Da li vas boli nešto? Ma ne "boli me uvo", nego stvarno nešto? Hm, teška pitanja, zar ne? Pa da vidimo onda šta zvezde kažu o tome - šta nam je činiti - da se družimo, da se lečimo, ili da nasečemo luka i slanine i dostignemo nirvanu?

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Pročitajte astrološke prognoze za danas

Vage danas će biti jako bitno da poslušate svoju intuiciju jer ćete se naći na prekretnici. S jedne strane imate ponudu za novi posao, a sa druge želju da ostanete na postojećem. Škorpije ako se bavite uslužnim delatnostima ili imate svoj privatan biznis budite oprezni. Uran danas može da vam stvori probleme na poslovnom planu.

Lavovi ispred vas je novo ljubavno poglavlje, ali ono može biti veoma poznato. Postoji mogućnost da ćete obnoviti kontakt sa nekom osobom iz prošlosti. Bikovi danas će doći do nesporazuma sa partnerom, a problem će biti dobro poznat...

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading