VUČIĆ DANAS RAZGOVARA SA ĐILASOM: Tema sastanka - rešavanje političke krize u Beogradu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

11.04.2022

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije je najavio da će mu uputiti poziv.

VUČIĆ DANAS RAZGOVARA SA ĐILASOM: Tema sastanka - rešavanje političke krize u Beogradu

Foto: Tanjug/Rade Prelić, ST/A. Nalbantjan

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Ðilas rekao je da je dobio poziv iz kabineta predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sastanak koji će se održati u Predsedništvu Srbije danas u 16 sati i dodao da će tema razgovora biti rešavanje političke krize u Beogradu.

On smatra da je jedino rešenje održavanje novih izbora koji bi, kako je rekao, morali da proteknu u drugačijoj atmosferi i bez nepravilnosti koje su "i ovoga puta zabeležene u velikom broju". Predsednik Vučić ranije je najavio da će uputiti poziv Ðilasu za razgovor.

- Moramo da razgovaramo i svi sebe moramo da menjamo i pokazujemo veće postovanje jedni prema drugima - poručio je Vučić.

On je pre tri dana izjavio, povodom zahteva lidera SSP-a da se beogradski izbori ponovo održe do kraja godine, da su ti zahtevi maksimalistički, ali da je uvek spreman da razgovara.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Voja Rakić

11.04.2022 09:59

Mali podsetnik za Đilasa: 80% izašlih birača u Beogradu NIJE glasalo za njega.