VUČIĆ O RAZGOVORU SA ĐILASOM: Svi moramo sebe da menjamo i pokazujemo veće poštovanje jedni prema drugima, najkasnije u utorak ću mu uputiti poziv

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.04.2022

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će u ponedeljak, najkasnije u utorak uputiti poziv Draganu Ðilasu za razgovor.

VUČIĆ O RAZGOVORU SA ĐILASOM: Svi moramo sebe da menjamo i pokazujemo veće poštovanje jedni prema drugima, najkasnije u utorak ću mu uputiti poziv

Foto: Printscreen/instagram/avucic

Vučić je, upitan da li će u ponedeljak razgovarati sa Ðilasem, kazao da se vraća u Beograd i da će u ponedeljak, najkasnije utorak upititi poziv za razgovor.

- Moramo da razgovaramo i svi sebe moramo da menjamo i pokazujemo veće postovanje jedni prema drugima - poručio je on.

Rekao je da mu je drago da je do sada pregledano na stotine izbornih džakova, iako je svima bilo jasno od prvog trenutka stanje.

Podsetio je da je opozicija imala četiri puta više kontrolora, ali su naknadni zahtevi, kaže, dečije bolesti naše demokratije i činjenica da u eri socijalnih mreža morate da se pravdate za rezultate.

Ukazao je da se desilo da u dva džaka SNS ima dva glasa manje.

Vučić je kazao da dan što su završeni izbori treba krenuti sa bavljenjem idućim izborima, i da bi bilo civilizovano da neki čestitaju pobednicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading