Detalji nove prijave protiv modnog kreatora: DARKO ME DAVIO TOKOM S*KSA

Autor:

Hronika

02.10.2018

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojislav B. (24), koji je u subotu prijavio modnog kreatora Darka Kostića (38) za silovanje, ispričao je u policiji da ga je dizajner davio tokom s*ksa, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Darko Kostić

Iskaz u policiji

Prema priči ovog mladića, sve se izdešavalo oko 21.15 u stanu u Dobračinoj ulici na Dorćolu. On je odmah nakon izlaska iz stana u kojem se odigravala drama pozvao policiju.

- Inspektorima je rekao da je imao nasilan seksualni odnos protiv svoje volje sa modnim kreatorom Darkom Kostićem. Pored toga, Vojislav B. je izjavio da ga je prilikom odnosa Kostić davio, kao i da nije koristio prezervativ - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Međutim, nekoliko sati nakon ove prijave, Vojislav B. je došao u policijsku stanicu u pratnji policajaca kako bi promenio prvobitni iskaz.

Vojislav je odustao od prijave za silovanje i nanošenje povreda i Kostića optužio samo zato što nije koristio zaštitu

- Tada je ispričao da je odnos koji je imao sa modnim kreatorom bio dobrovoljan. Naveo je da ne želi da prijavi Kostića za silovanje i za nanošenje telesnih povreda, već samo zbog toga što modni kreator nije stavio kondom, koji mu je mladić prethodno dao i insistirao da ga koristi - dodaje naš sagovornik.

U pokušaju da saznamo istinu, reporteri Srpskog telegrafa stupili su u kontakt s Vojislavom, ali on nije želeo da nam objasni zbog čega je odustao od prvobitne prijave.

Proveo dva meseca u pritvoru

Darko Kostić uhapšen je u svom stanu 22. juna zbog sumnje da je seksualno uznemiravao maloletnika L. J. (15). Kostić je dečaku tada dao kamagru, koju mu je opisao kao "prašak za mišiće", a potom nasrnuo na njega, pocepao mu majicu i udario ga nekoliko puta. Dečak je uspeo da se otrgne i pobegne iz stana, a Kostić je u pritvoru proveo skoro dva meseca. Pušten je 14. avgusta da se u okviru nastavka procesa brani sa slobode.

- Počeo je da me davi toliko jako da sam jedva izvukao živu glavu. Bilo je strašno, kao najgori košmar, samo sam se molio da pobegnem iz tog pakla i više se nikada ne vratim - kaže Vojislav B.

On dodaje da se trenutno nalazi u veoma teškom psihofizičkom stanju.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Kostić prilikom hapšenja

- Na bromazepamima sam otkako se sve izdešavalo i želim što pre da zaboravim tu traumu ukoliko je uopšte to moguće. Pakao sam proživeo zbog njega, uništio mi je život - navodi Vojislav B.

Pukao kondom

Kostić je saslušan u policiji ovim povodom u svojstvu građanina i tada je izjavio da je Vojislava upoznao preko interneta. On je tvrdio da nije bilo silovanja i da je Vojislav pobesneo samo zato što mu je tokom ejakulacije pukao kondom!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading