Ovo je mladić koji se udavio u mulju kod Srebrnog jezera

Autor: Republika

Hronika

14.08.2018

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Milićev (18) iz Velikog Gradišta, vozač auta marke „sitroen C5“, poginuo je u stravičnoj nesreći kod Srebrnog jezera, dok su dvojica njegovih saputnika – Lazar T. (18) i Miloš S.(18) prošli nepovređeni.

RepublikaFoto: facebook.com/nikola milicev
Nikola Milićev

Do udesa je došlo oko 20:45 sati, na putu od Srebrnog jezera ka Velikom Gradištu, kad je Nikola izgubio kontrolu nad upravljačem, iz nepoznatih razloga, i sleteo u kanal sa oko 80 cm vode.

Auto se tom prilikom prevrnuo na bok vozačeve strane, pa Nikola nije mogao da izađe, jer je bio vezan sigurnosnim pojasem i udavio se u vodi i mulju. Njegovi drugovi uspeli su da izađu, jer nisu bili vezani.

Odmah su pozvali pomoć, a priskočio je i vozač iz auta koji je išao iza njih. On je izvukao mladića i sačekali su Hitnu pomoć koja je mladića odvezla do bolnice. Međutim, reanimacija nije uspela.

Za sada se ne zna da li je on na licu mesta preminuo ili na putu do bolnice. Dežurni tužilac naložio je obdukciju, koja će pokazati tačan uzrok smrti.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading