Srbin (20) ubio baku u Beču: RAZLUPAO JOJ GLAVU ČEKIĆEM

Autor: Republika

Hronika

11.04.2018

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski državljanin uhapšen je u Austriji zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu 91-godišnje starice u januaru ove godine u Beču. Navodno, reč je o mladiću starom 20 godina čiji su DNK tragovi pronađeni na mestu zločina.

RepublikaFoto: pexels.com
Ilustracija

Starica je pronađena mrtva 24. januara u stanu u Beču sa povredama na glavi. Na mestu zločina je pronađen čekić kojim je baka usmrćena, a bilo je i drugih tragova.

- Uhapšeni mladić negirao je umešanost u ubistvo, a prilikom samog hapšenja nije pružao otpor. On je prebačen u zatvor Jozefštat - navodi se u medijima.

Policija je istragom došla do srpskog državljanina, a za sada se utvrđuje njegova povezanost sa žrtvom, odnosno, kakva je bila priroda njihovog odnosa, kao i zbog čega je ubio staricu.

- Navodno, mladić je član porodice koja živi u neposrednoj blizini žrtve. Međutim, niko od zvaničnika nije želeo da potvrdi ovu informaciju - preneli su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading