ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD! Nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje je krenulo iz početka! (FOTO)

Autor:

Hronika

19.04.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni osam godina od ubistva pevačice nema epiloga.

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD! Nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice Jelene Marjanović koje je krenulo iz početka! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Zoran Marjanović stigao je u Viši sud u Beogradu, gde bi danas trebalo da mu se nastavi ponovljeno suđenje povodom optužbi za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović 2. aprila 2016. godine u Borči.

Marjanović je u Palatu pravde došao u pratnji svojih branilaca. 

Na današnje suđenje kao svedoci su pozvani Marjanovićev sin, brat i snaha, kao i policajac, Marjanovićev prijatelj, koga je pozvao nakon nestanka supruge.  

Marjanović je na početku suđenja odbio da iznosi odbranu, navodeći da je više puta izneo odbranu i da nema potrebe da je ponavlja. 

Na pripremnom ročištu Marjanović je kratko negirao krivicu. Suđenje se ponavlja jer je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom je Marjanović bio osuđen na maksimalnu kaznu za krivično delo teško ubistvo od 40 godina. 

Apelacioni sud je 3. okrobra prošle godine ukinuo Marjanoviću pritvor i od tada se brani sa slobode. 

Marjanović se priprema da detaljno iznese svoju odbranu tokom ponovljenog suđenja. Od početka suđenja tvrdio je da nije ubio svoju suprugu, ali je odbio da odgovara na pitanja tužilaštva tokom suđenja. Nakon hapšenja 15. septembra 2017. godine, branio se iz pritvora, koji mu je Apelacioni sud ukinuo nakon 10 meseci, od 12. juna 2018. godine. Pre hapšenja je više puta bio privođen, ali je zbog nedostatka dokaza bio puštan nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu.

Pre hapšenja, Marjanović je bio prisutan u medijima u vezi sa ovim slučajem, pa čak i učestvovao u jednom televizijskom rijaliti programu. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, kako zbog značaja ličnosti koja je bila žrtva, tako i zbog medijske pokrivenosti i javnih nastupa optuženog.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading