"PALI" DILERI NA NOVOM BEOGRADU: Mladići ranije osuđivani za isto krivično delo!

Autor:

Hronika

13.04.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni su saslušani u Trećem osnovnom tužilaštvu.

"PALI" DILERI NA NOVOM BEOGRADU: Mladići ranije osuđivani za isto krivično delo!

Foto: Shutterstock

Danas su u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani uhapšeni L.V. (1997) i U.S. (1998.) zbog krivičnog dela "Neovlašćeno držanje opojnih droga".

Policijski službenici IJ92 su na Novom Beogradu zaustavili vozilo marke “Golf 7” kojim je upravljao L.V. i u kojem je pronadjena opojna droga i to tri kesice u kojima se nalazila marihuane, kao i dve kesice sa kokainom. Policijski službenici su potom izvršili pregled osumnjičenog U.S. i kod njega pronašli dve kesice u kojima se nalazila marihuana.

Odluka suda o pritvoru

 

Osumnjičeni L.V. je negirao izvršenje krivičnog dela, a U.S. je delimično priznao. Imajući u vidu da su u pitanju lica koja su već pravnosnažno osudjivana i to za isto krivično delo koje im se stavlja na teret, Treće osnovno javno tužilaštvo i Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predloge da se prema osumnjičenima odrede pritvori, koji su rešenjem suda i odredjeni.

Podsetimo, pripadnici Policijske stanice Novi Beograd su uhapsili 11.04.2024. Đ. B. (43) u čijem stanu u Zemunu je zaplenjeno oko 20 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, saopšteno je iz MUP-a Srbije.


Pretraga stana je rezultirala zaplenom 42 paketa sa marihuanom, manje količine tableta MDMA, kesom sa amfetaminom, kao i 20 špričeva sa kanabisovim uljem i vagicom za precizno merenje. Takođe, u stanu su pronađena i dva pištolja sa pripadajućim okvirima i devet metaka, kao i 1.000 evra i 40.000 dinara koji, kako se sumnja, potiču od prodaje narkotika, prenosi Politika.

Uhapšenom Đ. B. (43) se stavlja na teret posedovanje i prodaju velike količine narkotika, kao i nedozvoljeno posedovanje oružja. Stanje zaplene, uključujući i marihuanu, tablete MDMA, amfetamin, kanabisovo ulje i oružje, ukazuje na ozbiljan slučaj ilegalne trgovine narkoticima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading