UHAPŠEN MUŠKARAC (74) KOJI JE POLNO UZNEMIRAVAO DEVOJČICU (7)! Pipao je po butinama i nogama!

Autor:

Hronika

12.04.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

UHAPŠEN MUŠKARAC (74) KOJI JE POLNO UZNEMIRAVAO DEVOJČICU (7)! Pipao je po butinama i nogama!

Foto: shutterstock

Policija u Beogradu je 11. aprila uhapsila J.O. (74) pod sumnjom da je izvršio polno uznemiravanje sedmogodišnje devojčice A.P. Sumnja se da je J.O. u alkoholisanom stanju dodirivao devojčicu po butinama i nogama na ulici u Rakovici istog dana. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i podigao svest o važnosti reagovanja na slučajeve polnog uznemiravanja dece.

Reakcija policije i tužilaštva

Nakon hapšenja, policija je preduzela dalje korake kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja.

Istragu vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a očekuje se da će pravosudni organi temeljno istražiti ovaj slučaj i preduzeti odgovarajuće mere u skladu sa zakonom.

Podsetimo, danas je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan J.D. (36) zbog sumnje da je izvršio pet krivičnih dela polnog uznemiravanja na Paliluli. Osumnjičeni se tereti da je u periodu od 13. januara do 24. marta ove godine na javnom mestu na svom telefonu gledao po*nografski sadržaj, što su primetile devojčice. Prema nezvaničnim informacijama, J.D. je pratio devojčice svojim kolima i čak im "blinkao" farovima vozila.


Detalji optužbi

Prema izvoru upućenom u slučaj, osumnjičeni je jednoj maloletnici mahao rukom pokazujući ka svom međunožju, dok je drugoj prišao i stavio ruku na njenu zadnjicu. Osumnjičeni je prilikom saslušanja izneo odbranu i delimično priznao izvršenje krivičnih dela. Sud je odredio meru zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora, saznaje "Blic".

Dalji tok postupka

U daljem toku postupka biće obavljeno veštačenje maloletnica, nakon čega će biti ispitane u svojstvu svedoka. Takođe, biće obavljeno veštačenje osumnjičenog, a preduzeće se i sve druge potrebne dokazne radnje pre donošenja odluke o daljem postupanju. Sud je doneo odluku o meri zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora.

Ovaj slučaj će zasigurno uznemiriti javnost, ali i izazvati pažnju. Najvažnije je deca budu zaštićena. Očekuje se dalji razvoj događaja kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog slučaja koji je sigurno uplašio roditelje. Trenutno, saslušan muškarac ima zabranu napuštanja stana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading