EVO ZBOG ČEGA POLICIJA TRAŽI DANKINO TELO NA OVIM LOKACIJAMA DAN I NOĆ! Razlog je JEZIV!

Autor:

Hronika

12.04.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda i Bora intenzivno pregledaju okolinu kuće osumnjičenih.

EVO ZBOG ČEGA POLICIJA TRAŽI DANKINO TELO NA OVIM LOKACIJAMA DAN I NOĆ! Razlog je JEZIV!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

U Borskom okrugu, deveti dan nakon hapšenja osumnjičenih za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, potraga za telom devojčice i dalje traje. Policija je fokusirana na pregledanje korita Zlotske reke i rezervoara u okolini, a razlog za ovo je što su obojica osumnjičenih radila u JKP "Vodovod" i poznaju raspored i skrovita mesta tih rezervoara, prenosi Telegraf.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije iz Beograda i Bora intenzivno pregledaju okolinu kuće osumnjičenih. Takođe, posebna pažnja se posvećuje pretraživanju Lazarevog kanjona, uključujući i jame iznad kanjona, koje su duboke čak 70 metara.

Nakon 10 dana potrage, policija je uhapsila Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića, osumnjičene za teško ubistvo dvogodišnje devojčice. Dejan je priznao zločin, dok se Srđan branio ćutanjem. Naknadno su uhapšeni i Dalibor Dragijević i Radoslav Dragijević, otac i brat osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice na nepoznatu lokaciju.

U međuvremenu, direktor JP "Vodovod" u Boru je podneo ostavku iz moralnih razloga, što ukazuje na ozbiljnost situacije i uticaj koji je događaj imao na lokalnu zajednicu.

Ovi događaji su izazvali šok i uznemirenost u javnosti, ali policija nastavlja sa intenzivnim naporima kako bi pronašla telo male Danke i donela pravdu u ovom slučaju.

Takođe, našim reporterima su meštani potvrdili da se u tom kraju nikada nije desilo ništa slično i da celo selo oplakuje nedužno dete koje je stradalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading