HITNA REAKCIJA MUP-A: Identifikovan vozač koji je divljao po šinama na Mostu na Adi, biće žestoko kažnjen!

Autor:

Hronika

11.04.2024

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za nasilničku vožnju podnet je zahtev dežurnom sudiji.

HITNA REAKCIJA MUP-A: Identifikovan vozač koji je divljao po šinama na Mostu na Adi, biće žestoko kažnjen!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/moj_beo_grad_/

Beogradska policija je identifikovala i kaznila vozača crvenog "pežoa" zbog nasilničke vožnje na Mostu na Adi.

Vozač je bio uhvaćen kako vozi po šinama, što je izuzetno opasno, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama. Za svoje postupke, vozač je kažnjen novčano sa 120.000 dinara, dobio je 240 sati rada u javnom interesu, 15 kaznenih poena, i devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

- Na društvenim mrežama se u nedelju pojavio snimak nebezbedne vožnje na mostu na Adi, a saobraćajna policija PU za grad Beograd otkrila je počinioca prekršaja - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Za nasilničku vožnju podnet je zahtev dežurnom sudiji koji je doneo presudu i izrekao kaznu od 120.000 dinara, 240 sati rada u javnom interesu, 15 kaznenih poena, devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

- Tramvaj je morao da se zaustavi zbog bahatog vozača auutomobila. Samo pukom srećom nije došlo do sudara - podseća izvor.

Incident je izazvao zgražavanje kod ostalih vozača, a srećom, nije došlo do sudara sa tramvajem koji je morao da se zaustavi zbog bahatog vozača. Ovaj slučaj služi kao podsetnik da je važno poštovati saobraćajna pravila i voziti odgovorno kako bi se zaštitila bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Nasilnička vožnja je ozbiljan problem u Srbiji, kao i u mnogim drugim zemljama. Ona obuhvata širok spektar neodgovornih i opasnih ponašanja na putevima, uključujući prekoračenje brzine, vožnju pod dejstvom alkohola ili droga, ignorisanje saobraćajnih znakova i semafora, agresivno preticanje, kao i vožnju po trotoarima ili suprotnom smeru.

Ovakvo ponašanje može imati ozbiljne posledice, uključujući saobraćajne nesreće sa teškim povredama ili smrtnim ishodom. Zbog toga je važno da se preduzmu mere kako bi se smanjila nasilnička vožnja i poboljšala bezbednost na putevima. Ovo uključuje strogu primenu saobraćajnih propisa, povećanje svesti o rizicima takvog ponašanja, edukaciju vozača o bezbednoj vožnji, kao i primenu adekvatnih kazni za prekršioce.

Policija u Srbiji često sprovodi kontrole i akcije kako bi suzbila nasilničku vožnju i sankcionisala vozače koji krše saobraćajne propise. Međutim, uprkos tim naporima, nasilnička vožnja ostaje problem koji zahteva kontinuiranu pažnju i angažovanje celokupne zajednice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading