OTKRIVEN LOGO NAJVEĆEG SPORTSKOG TAKMIČENJA U ISTORIJI SRBIJE: Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima stiže u Beograd! (FOTO)

Autor:

Sport

10.04.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven je logo za najveće sportsko takmičenje ikada organizovano u našoj zemlji - Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima!

OTKRIVEN LOGO NAJVEĆEG SPORTSKOG TAKMIČENJA U ISTORIJI SRBIJE: Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima stiže u Beograd! (FOTO)

Foto: PSS - D. Damnjanović

Bazen

Ovaj veličanstveni spektakl će se održati od 10. juna do 6. jula ove godine u Beogradu, pretvarajući ovog leta našu prestonicu u epicentar evropskih sportskih dešavanja.

Ova multisportska manifestacija obuhvata dva takmičenja - Evropsko prvenstvo u vodenim sportovima, na kojem će se takmičiti profesionalci i Masters prvenstvo, na kojem će se nadmetati veterani.

Na ukupno devet evropskih prvenstava u pet različitih vodenih sportova, uključujući vaterpolo, plivanje, plivanje na otvorenim vodama, sinhrono plivanje i skokove u vodu, ovaj događaj će ugostiti preko 7000 vrhunskih sportista i veterana iz 41 evropske zemlje.

Beograd će biti domaćin na pet lokacija širom grada, uključujući bazene Milan Gale Muškatirović (25. maj), Tašmajdan, 11. april i Košutnjak, kao i Adu Ciganliju.

Ovo prvenstvo ne samo da obećava vrhunske sportske podvige najboljih sportista Evrope, već i pruža priliku našoj prestonici da zasija na evropskoj sportskoj mapi kao domaćin najvećeg sportskog takmičenja ikada održanog u našoj zemlji.

Pripremite se za neverovatan spektakl koji će definisati sportsku scenu Srbije!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading