ČAK IH SE I RODBINA ODREKLA! Komšinica Dragojevića nakon sahrane brata Dankinog ubice ŠOKIRALA pričom! Evo kako se ponašaju prema MAJCI MONSTRUMA!

Autor:

Hronika

11.04.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova meštanka Zlota danima ne može da spava nakon stravičnog ubistva male Danke.

ČAK IH SE I RODBINA ODREKLA! Komšinica Dragojevića nakon sahrane brata Dankinog ubice ŠOKIRALA pričom! Evo kako se ponašaju prema MAJCI MONSTRUMA!

Foto: Ustupljena fotografija

Dalibor Dragijević

Dalibor Dragijević sahranjen je danas nešto posle 14 sati na Novom groblju u selu Zlot. Međutim, kako je ekipa portala Republika saznala, nakon sahrane, komšije su se ujedinile i niko nije želeo da isprati na večni počinak ubicinog brata.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Grob 

Naime, jedna meštanka Zlota, rekla je da noćima ne može da spava i da se crno beno nadvilo nad njihovim selom otakako je Dejan Dragijević ubio malu Danku. Kako kaže ova žena na Daliborovu sahranu niko nije hteo da ode.

- Ne daj bože nikom da doživi ovo što je majka od Dejana i Dalibora. Jedan sin joj ubica, drugi umro jer je i on učestvovao u jezivom zločinu. Naravno da nismo išli na Daliborovu sahranu, to ne bi bilo časno prema onom jadnom detetu kojeg nikako da nađu. Niko nije otišao od komšija, samo neko od rodbine. Koliko sam čula čak su se neki i rođaci njih odrekli kad se saznalo da su monstrumi i da su ubili dete. Ni njihova majka mi nije jasna, više joj se ne javljam, nije mi jasno kako može da štiti sina ubicu - kaže meštanka Zlota. 

Podsetimo, na sahrani je prisustvovalo svega 10 rođaka i majka preminulog. 

Takođe. patolog Radoslav Radosavljević izjavio je danas, povodom ubistva dvogodišnje devojčice Danke Ilić iz Bora, da biološki materijal devojčice može da se nađe na svim predmetima sa kojima je ona došla u kontakt - odeći, obući, igračkama, kao i na lišću ukoliko je na njega pala krv iz rane ili povrede.

On je za Tanjug istakao da je DNK neprikosnoven metod u identifikaciji tela i najvažniji elemenat u istrazi, jer DNK profil devojčice mora da se poklopi sa DNK profilom njene majke, odnosno krvnih najbližih srodnika.

Na pitanje da li su, kako prolazi vreme od ubistva Danke Ilić, manje šanse da se utvrde svi detalji ubistva, Radosavljević je rekao da vreme koje prolazi čini to da dolazi do degenerativnih sekundarnih promena na telu, kao i da elementi spoljašnje sredine, poput vlage, visoke temperature, delovanje životinja mogu da dovedu do određenih promena.

Podsetimo, potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čiju smrt su osumnjičeni radnici JKP "Vodovod" u Boru Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), nastavlja se nesmanjenim intenzitetom, a policija obilazi, pretražuje i kopa teren čak i tamo gde ljudska noga nije kročila, izjavio je državni seketar MUP-a Željko Brkić i objasnio da teza "tela nema" ne može da ugrozi istragu i osumnjičene oslobodi odgovornosti.

Državni sekretar ističe da ima dokaza i materijalnih i ličnih koji potkrepljuju priznanje, ali da "o njima ne može da govori".

- Tužilaštvo vodi računa o njima, o tome na koji će način izaći s njima u javnost, kao i o njihovom dokaznom kredibilitetu. Ta činjenica da još ne postoji telo ni na koji način ne uskraćuje mogućnost suda da u skladu s drugim dokazima i drugim saznanjima donese presudu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez linkovanja i potpisivanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Eb

12.04.2024 14:10

Ma nece se on povampiriti vec ce biti jos mrtvih u porodici.Moja baka je uvek govorila da se ne treba bojati mrtvih vec zivih.

Odgovori 12 3
Komsija

14.04.2024 16:19

E stvarno u ovoj zemlji nema pameti, niti spasa! Zar vi i dalje verujete u izmisljenu i namerno plasiranu pricu o ubistvu ovog deteta koje je zapravo najverovatnije prodato. Na inicijativu roditelja a isto tako drzave sve poternice su povucene, Austrija nije nastavila potragu, skinuta sa liste interpola kao nestalo lice, skinuta sa sajta za prodaju dece gde je fotografija male Danke postavljena jos pre godinu dana i td. I sta vise od toga treba reci da bi sve ove lazi o ubistvu deteta pale u vodu. Svi su se mediji udruzili i okomili na ove mucenike koje nemaju tri blage veze sa malom Dankom ato njihovo priznanje da su izvrsili delo, mozete nekome drugom plasirati. Gde ce vama dusa sto se tako ponasate.

Odgovori 12 6
bgd

24.04.2024 19:34

@Komsija - @komsija Sto ne stavis puno ime i prezime kad tvrdis da je slika deteta bila na sajtu. Ti kao znas sto niko ne zna, A gde je logika pamtnjakovicu, da neko dobije dozivotnu i izgubi glavu u policiji, da bi sakrili obicnu prodaju?