NAJNOVIJE VESTI O UBISTVU DANKE ILIĆ! Peti dan potrage za telom ubijene devojčice, Otović Pjanović tvrdi: UBICE SU IMALE POMOĆ!

Autor:

Hronika

09.04.2024

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, još uvek nema naznaka gde su ga ubice sakrile.

NAJNOVIJE VESTI O UBISTVU DANKE ILIĆ! Peti dan potrage za telom ubijene devojčice, Otović Pjanović tvrdi: UBICE SU IMALE POMOĆ!

Foto: TV PINK / SCREENSHOT, facebook

Danas je peti dan potrage za telom ubijene Danke Ilić (2). Policija danima neumorno traga, obilazi i kopa sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo.

Nažalost, još uvek nema naznaka gde su ga ubice sakrile. Potragu dodatno remeti iznenadna smrt brata ubice devojčice, Dalibora Dragijevića, koji se smatrao jednim od ključnih svedoka jer je priznao da je pomogao bratu Dejanu da se reši tela.

- Teško nam je, onaj dan kada smo čuli da su uhvatili ubice i da se zapravo radi o ubistvu, svima nam se slošilo. Završili smo svi kod lekara. Ne znam kako sam, iako su monstrumi priznali, živim u nadi. Dok se telo ne nađe, postoji neki tračak nade, iskrica, da je ona živa. Dete nije igla, mora da se nađe, da li neki deo odeće, ili nešto drugo ako su učinili. Ovako, da oni ništa ne mogu da nađu, da ih ovi monstrumi teraju sa jednog mesta na drugo… Užas - rekao je potreseni Dankin deda.

Majorka Otović Pjanović otkrila kako su ubice premestile telo

- Premeštanje tela bilo je 28. marta znači dva dana pre toga, i to je najporaznije i ono što govori o kako im se sociopatama radi. Imali su pomoć. Jedan od njih se vratio dva dana nakon događaja na divlju deponiju i premestio telo na drugu lokaciju. Mi smo 30. marta u službene prostorije doveli osumnjičene. Mi smo mislili da ćemo zapravo i tog 30. marta imati realizaciju i da će se desiti ono na što smo svi sumnjali - rekla je majorka policije Pjanović Otović gostujući u emisiji "Jasno. Kao dan!" na "Blic" televiziji.

Sahrana brata ubice u četvrtak

Dalibor Dragijević (40) iz Bora, osumnjičen da je nakon ubistva Danke pomogao rođenom bratu koji se sumnjiči za ubistvo, preminuo je u Policijskoj upravi u Boru, a kako je "Blic" ranije pisao uzrok smrti je bio infarkt.

Dalibor Dragijević (40) biće sahranjen u četvrtak na seoskom groblju u Zlot kod Bora

Pored pokojnog brata ubice, uhapšen je i otac Dejana, Rade Dragijević, zbog sumnje da je i on pomogao sinovima da se reše tela devojčice. Njemu je određen pritvor od 30 dana, on se u tužilaštvu branio ćutanjem,piše Blic

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mia

09.04.2024 10:01

Tragikomično je kako ovi što su oteli Danku muvaju i prave budalama policiju i sve tragače za djetetom. Pitanje je šta je istina