TUŽILAŠTVO NALOŽILO OBDUKCIJU TELA DALIBORA DRAGIJEVIĆA Umro u zatvoru, dat nalog za prikupljanje svih obaveštenja

Autor:

Hronika

07.04.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan kraj za Dalibora Dragijevića

TUŽILAŠTVO NALOŽILO OBDUKCIJU TELA DALIBORA DRAGIJEVIĆA Umro u zatvoru, dat nalog za prikupljanje svih obaveštenja

Foto: Facebook


Više javno tužilaštvo u Zaječaru je donelo naredbu za obdukciju sada pokojnom Daliboru Dragijeviću koji je danas, u ranim jutarnjim časovima preminuo u Policijskoj upravi u Boru. Obdukcija je poverena Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. Takodje je dat nalog da se prikupe sva potrebna obaveštenja u vezi smrti sada pokojnog Dalibora saopšteno je iz te institucije.

Podsetimo, Dalibor Dragijević (40) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru.

Daliboru Dragijeviću je u ranim jutarnjim satima, saopštio je MUP, pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt.


Dalibor Dragijević je bio u centru pažnje zbog sumnje da je pomogao bratu osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Ova tragična priča dobija još mračniji ton sa naglim i neočekivanim preminućem Dragijevića u policijskoj stanici.


Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, koja se pita da li je ova smrt zaista prirodna ili postoji nešto više što treba istražiti. Saosećanje sa porodicom preminulog Dalibora Dragijevića je izraženo širom društvenih mreža, dok se istovremeno postavljaju pitanja o okolnostima njegove smrti.


U svetlu sumnjivih okolnosti i javnog interesovanja, postavlja se zahtev za transparentnošću istrage i objavljivanjem svih relevantnih informacija vezanih za smrt Dalibora Dragijevića. S obzirom na prethodne događaje u vezi sa ovim slučajem, javnost očekuje potpunu istragu i razrešenje svih nedoumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading