UHAPŠEN VELJIN OZLOGLAŠENI VOJNIK! Pripadnik "Vandal Bojsa" poznat po svojoj MONSTRUOZNOSTI - Goksija zverski iskasapio u RITOPEKU!

Autor:

Hronika

06.04.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Vučinić, je uhapšen iste noći kad i Belilvuk, bio je pripadnik Partizanove navijačke grupe "Vandal bojs" i sa Veličkovićem se sprijateljio upravo na tribini.

UHAPŠEN VELJIN OZLOGLAŠENI VOJNIK! Pripadnik "Vandal Bojsa" poznat po svojoj MONSTRUOZNOSTI - Goksija zverski iskasapio u RITOPEKU!

Foto: Privatna arhiva

Vuk Vučinić ozloglašeni vojnik Veljka Belivuka uhapšen je i saslušan danas, zbog navodnog nanošenja teških telenih povreda. 

- Dana 05.04.2024. godine u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su uhapšeni V.V (rođen 1991. godine) za krivično delo Teška telesna povreda iz člana 121. Krivičnog zakonika i krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138. Krivičnog zakonika, Đ.S. (rođen 1997. godine) za krivično delo Teška telesna povreda iz člana 121. Krivičnog zakonika i M.M. (rođen 1992. godine) za pomaganje u izvršenju krivičnog dela Teška telesna povreda iz člana 121. Krivičnog zakonika u vezi člana 35. Krivičnog zakonika. Okrivljeni V.V. je drugu oštećenog S.V. pozajmio novac u iznosu od 2.500 evra, koji novac mu nije vraćen, nakon čega je okrivljeni V.V. rekao oštećenom da je dug porastao na 25.000 evra, zadao mu udarac pesnicom u nos i zapretio da će mu ubiti ženu i decu ukoliko on i njegov drug u roku od 24h ne donesu novac. Dana 02.04.2024. godine, po pozivu V.V. oštećeni V.S. i njegov drug A.K. odlaze do kafane na Novom Beogradu i gde je došlo do verbalne rasprave, kada je V.V. izvadio pištolj i ispod stola ga uperio u oštećenog i njegovog druga zahtevajući da mu daju sve pare koje imaju kod sebe, što su oni i učinili, ali kako to nije bilo dovoljno novca, V.V. je doneo odluku da će oštećeni i njegov drug dug platiti tako što će mu oštećeni i njegov drug dati njihova kola koja su parkirana u Borči, kao i da će uzeti ključeve i saobraćajnu od kola sa kojima su oštećeni i njegov drug došli u kafanu - navodi se u saopštenju tužilaštva.

- Uhapšeni V.V., Đ.S., M.M., oštećeni i njegov drug su krenuli ka Borči sa dvoje kola, pa je u kolima oštećeni okrivljenima uputio uvredu, na koji je uhapšeni Đ.S. odreagovao tako što je pesnicama udarao oštećenog u telo i potiljak, kao i nogom u rebro. Kada su stigli u Borču, oštećeni je rekao okrivljenima da su mu kola parkirana u blizini benzinske pumpe, pa kada su izašli iz kola oštećeni je pobegao u policijsku stanicu koja se nalazila u blizini. Oštećeni je imao vidne povrede koje su fotografisane od strane ovlašćenog službenog lica, a u Urgentnom centru su mu konstatovane telesne povrede nosa i rebara. Izvršena je i dokazna radnja prepoznavanja i oštećeni je sa sigurnošću prepoznao okrivljene, a pred javnim tužiocem su Đ.S. i M.M. delimično priznali izvršenje krivičnog dela, dok je V.V. negirao. S obzirom da je u daljem toku postupka potrebno ispitati oštećenog i još tri svedoka, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema okrivljenima odredi pritvor, koji je rešenjem suda i određen - dodaje se.

Inače, Vuk Vučinić sa kojim je privođen Aleksa Janković bio je četiri meseca u pritvoru zbog sumnje da je pripadnik grupe Veljka Belivuka, te da je namamio Gorana Veličkovića Goksija u vikendicu strave u Ritopeku. Istragom je utvrđeno da je greškom uhapšen, te i da je zapravo muškarac koji je odvezao Goksija u Ritopek Bojan Hrvatin, svedok okrivljeni u postupku protiv ozloglašenog klana.

Vuk Vučinić, je uhapšen iste noći kad i Belilvuk, bio je pripadnik Partizanove navijačke grupe "Vandal bojs" i sa Veličkovićem se sprijateljio upravo na tribini. "Jang bojs" i "Vandali", kojima su pripadali žrtva i osumnjičeni, otišle su sa Partizanovog juga kada je njime zagospodario Belivuk, pa se postavlja pitanje kada je i zašto osumnjičeni Vučinić prešao na suprotnu stranu, s obzirom na to da je sve vreme od podele među navijačima na stadion dolazio sa grupama koje su u zavadi sa Belivukom i jugom.

Ime Vuka Vučinića više puta je pomenuo i vođa klana Veljko Belivuk, koji pokušava da ga uvuče u proces tvrdeći da je on na snimcima sa sigurnosnih kamera koje su snimile kretanje Veličkovića neposredno pred smrt, sa ciljem da diskredituje svedoka okrivljenog Hrvatina.

Hrvatin je do najsitnijih detalja ispričao kako je namamio Goksija, gde ga je upoznao, šta se dešavalo u kući strave u Ritopeku, dok Belivuk pokušava da igra na kartu da Hrvatin uopšte nije bio u Ritopeku, već da je taj prljavi posao odradio Vuk Vučinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading