OGLASIO SE OTAC MALE DANKE: Progovorio o novim informacijama iz Beča da na snimku nije njegova ĆERKA

Autor:

Hronika

03.04.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajni otac traga za nestalom ćerkom

OGLASIO SE OTAC MALE DANKE: Progovorio o novim informacijama iz Beča da na snimku nije njegova ĆERKA

Foto: Društvene mreže


Otac male Danke Ilić, koja se vodi kao nestala od prošlog utorka, oglasio se za Informer povodom najnovijih vesti koje je objavio austrijski portal "Kosmo". Portal tvrdi da je locirao jednu od dve žene sa snimka iz Beča na kojem se vide dve žene sa devojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić.

Miloš Ilić je istakao da nije video pomenutu vest, niti je bilo ko obavestio njegovu porodicu o njoj. "Nismo videli tu vest, niko nas nije obavestio, ne pratimo te priče, samo sa policijom komuniciramo i to je jedino što prihvatamo kao relevantno", rekao je Miloš.

Rumunka koja se pojavljuje na spornom snimku tvrdi da devojčica nije Danka, već njena ćerkica. Austrijski portal "Kosmo" navodi da su ova saznanja dostavili austrijskoj policiji.


Ovo najnovije saznanje samo dodatno pojačava sumnje i nesigurnost u vezi sa nestankom male Danke. Porodica je u teškoj situaciji, suočena sa neprekidnim nagađanjima i informacijama koje dolaze sa različitih strana.


Nestanak male Danke Ilić predstavlja tešku situaciju za njenu porodicu, ali i celu zajednicu. Nadamo se da će se istina o ovom slučaju uskoro razjasniti i da će Danka biti pronađena u što kraćem roku. Svi zajedno treba da podržimo porodicu Ilić u njihovoj teškoj borbi i da se nadamo najboljem ishodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading