ZAŠTO JOŠ UVEK NIJE OTKRIVEN IDENTITET DEVOJČICE SA SNIMKA?! Žarković: Moguće je da se traga za nekim PREDMETOM...

Autor:

Hronika

03.04.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efekti sistema "Pronađi me" su se pokazali kao veoma pozitivni - dodao je on

ZAŠTO JOŠ UVEK NIJE OTKRIVEN IDENTITET DEVOJČICE SA SNIMKA?! Žarković: Moguće je da se traga za nekim PREDMETOM...

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@insajdervideo, drustvene mreze

O tome da li ćemo u nastavku istrage doći do više informacija u vezi sa nestankom devojčice, za Kurir je govorio Milan Žarković, kriminolog sa Kriminalističko-policijskog univerziteta.

- Mogu da kažem da ne čudi veliko ineresovanje domaće i strane javnosti za ovaj slučaj koje se pojačava i s obzirom na to da se pojedini podaci vezuju za nešto van teritorije naše zamlje. Ministarstvo radi u kontinuitetu već deveti dan i to na najvišem profesionalnom novou. Svaka nova informacija je osnov za nove pretpostavke i nove planove - rekao je Žarković i dodao:

- Prvi cilj pretraživanja bio je vezan za mogućnost pronalaska deteta na tom prostoru. Pretraživalo se sa svih površina, iz zemlje i vazduha pomoću tehnike koja možda nije ni vidljiva. Mi nemamo informacija koje us trenutno dostupne MUP-u. Moguće je da se traga za nekim predmetom koji bi mogao da stvori neke druge pretpostavke, ali u to ne možemo biti sigurni. Efekti sistema "Pronađi me" su se pokazali kao veoma pozitivni - dodao je on. 

POTRAGA

Kako Republika saznaje, policija je blokirala prilaz kući porodice Dragomirović, tačnije porodice Dankine majke Ivane Ilić.

Naime, policija je blokirala automobilom prolaz prema imanju Dragomirovića u Banjskom Polju.

Prema prvim nezvaničnim infomacijama, UKP inspektori su doveli starijeg čoveka kako bi ih sproveo po imanju.

Tačnije, muškarac pokazuje teren, a policija sve to beleži kamerom.

Podsetimo, psi tragači pretražuju okolinu dvorišta porodice Dragomirović, čak i šut koji su nedavno izbacili van imanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading