GORI AUTOMOBIL NASRED ULICE U JAGODINI! Pokušavaju da ga ugase, ali vatra samo bukti! (VIDEO)

Autor:

Hronika

02.04.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok požara na vozilu još uvek nije poznat, kao ni okolnosti pod kojima se incident dogodio.

GORI AUTOMOBIL NASRED ULICE U JAGODINI! Pokušavaju da ga ugase, ali vatra samo bukti! (VIDEO)

Foto: Printskri/Instagram 192

Večeras se u centru Jagodine odigrala prava drama kada se zapalio automobil nasred ulice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na snimku objavljenom na Instagram profilu "192" vidi se "Fijat" u plamenu, dok nekoliko policajaca pokušava da ugasi vatru PP aparatima.

Očevici su bili zatečeni ovim neočekivanim događajem, a prolaznici su brzo pozvali vatrogasce i policiju kako bi se situacija stavila pod kontrolu.




Do trenutka pisanja ovog teksta, uzrok požara na vozilu još uvek nije poznat, kao ni okolnosti pod kojima se incident dogodio. 

Šta uraditi ukoliko se zapali automobil!?

Najpouzdaniji način da se izbegne zapaljenje automobila je redovno održavanje, a poželjno je da svaki vozač ima protivpožarni aparat i da ga drži kraj sebe, po mogućstvu ispod sedišta da mu bude pri ruci.

Ako je aparat u prtljažniku vozač će izgubiti dosta vremena dok ga izvadi i aktivira. Prilikom gašenja ne treba naglo otvarati haubu jer postoji opasnost da se vatra razbukti u dodiru sa kiseonikom. Najbolje je malo podići haubu i naprskati pp aparatom.

Ako nemate protivpožarni aparat u vozilu, najbolje je skloniti se od vozila. U tom slučaju jedino možete da se pouzdate u druge vozače da vam priskoče u pomoć PP aparatima. Kada nema načina da se ugasi vatra treba što pre iz vozila izneti najneophodnije stvari i udaljiti se dok vatra nije zahvatila rezervoar za gorivo 

 Ukoliko vidite da niste u stanju sami da ugasite vatru, najbolje je se skloniti na bezbednu udaljenost i čekati da dodju vatrogasci, jer uvek postoji mogućnost da dođe do ekplozije.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading