EVO ŠTA BI TREBALO DA URADITE UKOLIKO PRIMETITE MALU DANKU NA TERITORIJI AUSTRIJE! Hitno se oglasila naša Ambasada!

Autor:

Hronika

31.03.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić estala je pre 6 dana u Banjskom Polju kod Bora.

EVO ŠTA BI TREBALO DA URADITE UKOLIKO PRIMETITE MALU DANKU NA TERITORIJI AUSTRIJE! Hitno se oglasila naša Ambasada!

Foto: Printscreen ustupljenog videa, Facebook

Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu devojčicu Danku Ilić (2) iz Bora odmah jave srpskoj ili austrijskoj policiji.

 

Kako su naveli na svom nalogu na društvenoj mreži X, građani mogu dojaviti informaciju na sledeće brojeve telefona: 133 za MUP Austrije.

 

+436677704145 Ambasada Srbije u Austriji i 192 MUP Srbije.

Podsećamo, jutros oko pola tri, srpska policija, koja danima traži Danku Ilić, dobila je snimak, koji je načinio jedan Srbin na autobuskom stajalištu u Beču, na kome se vidi devojčica koja liči na nestalu Danku Ilić. 

On je naveo da se devojčica otimala ženama i nije se ponašala kao da ih poznaje. Takođe, dve žene su je dozivale na rumunskom, na šta se devojčica nije odazivala.

Snimak devojčice zabeležen je na stanici "Šotering" u Beču.

Još uvek nema zvaničnih potvrda da je devojčica sa snimka zaista nestala Danka-

Kriminalistička služba pokrajine Beč pokrenula je istragu u slučaju nestanka dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koja je navodno viđena u glavnom gradu Austrije, potvrđeno je iz Policijske direkcije Beča dopisniku Kosovo onlajna.

- Srpski državljanin koji živi u Beču, prema sopstvenim navodima je možda, 30. marta oko 20 sati, na jednoj stanici tramvaja u centru grada video devojčicu koja je nestala u Srbiji u pratnji dve žene. On je s tim u vezi kontaktirao srpske vlasti, koje su se obratile bečkoj policiji zahtevom za istragu - navodi se u odgovoru.

 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading