DANKINA MAJKA POSLALA PORUKU SVOJOJ ĆERKI PRE NJENOG NESTANKA: Objavila nekoliko slika uz reči "Budi mi dobro"

Autor:

Hronika

31.03.2024

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora, nestala je 26. marta oko 13 časova u Banjskom polju i od tog trenutka, krenula je potraga za njom koja i dalje traje.

DANKINA MAJKA POSLALA PORUKU SVOJOJ ĆERKI PRE NJENOG NESTANKA: Objavila nekoliko slika uz reči "Budi mi dobro"

Foto: Facebook

Majka nestale devojčice Danke IlićIvana Ilić, koja je poslednja videla svoju ćerku, a koja je ujedno i prijavila njen nestanak, juče je po peti put saslušana u policijskoj stanici u Boru, gde je, zajedno sa svojim suprugom Milošem Ilić dala iskaz koji je deo standardne procedure.

Pored telefona, pripadnici MUP navodno su izvršili uvid i u nekoliko Ivaninih profila koje ima na društvenim mrežama. 

Ona se preko svojim naloga dopisivala, kačila svoje fotografije, ali i slike svoje dece. Samo nekoliko meseci pre nestanka male Danke, ona je objavila snimak na društvenoj mreži TikTok na kom se vrte devojčicine slike i Severinina pesma "rođeno moje":

- Najteže borbe najjači vode, budi mi dobro, na meni kola nek se slome - deo je teksta u pesmi.

 

@malaika983 Srećan ti prvi divan dan, mila moja 🥳💞 #danka2022 ♬ original sound - Ивана Илић

 

Podsetimo, Danka je nestala u utorak oko 13 časova iz dvorišta u Banjskom polju, u trenutku kada se majka Ivana okrenula da drugom detetu da vodu.

Više stotina pripadnika različitih službi pretraživalo je teren proteklih dana u potrazi za njom, ali nažalost, od devojčice već šest dana nema ni traga ni glasa, iako je odmah po prijavi da je Danka nestala, krenula intenzivna potraga za njom.

Danka je visoka 85cm, ima smeđu kosu, braon oči a u trenutku nestanka bila je obučena u maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Ako imate bilo kakva saznanja u vezi nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić odmah pozovite policiju na broj 192.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (11)

Loading
SVETLANA STANKOVIĆ

31.03.2024 16:35

UŽAS. BRZO VRATITI DETE I SVU NJENU DECU ODUZETI. TO NIJE MAJKA I OSTALI SU SUMNJIVI HOROR HVALA SAVESNIM GOSPODINU KOJI SNIMIO U BEČU ..

Odgovori 96 86
Sonja

31.03.2024 16:54

a ovo kačenje slika po društvenim mrežama... da li sad razumete koliko može da bude opasno?

Odgovori 159 46
popcorn

31.03.2024 18:57

@Sonja - ne kapira narod da nema potrebe kaciti slike dece po netu, ne kapira ne vredi govoriti, to mora da se pohvali svaki svoj korak da prikaze u stotinu slika, da na tacni servira kretanje navike sve... e jadni narode

Odgovori 126 53
Mileva

31.03.2024 17:10

Srećan ti PRVI DIVAN DAN ???? a nije joj prvi rodjendan, ukoliko je istina da je ovo objavljeno pre par meseci..i onaj tekst pesme...naravno da je prodala dete, to samo slep ne vidi..a mala je svuda uplakana i tužnih očiju stalno, to sam i pre ovih silnih slika primetila..

Odgovori 167 78