SPASILAČKI TIMOVI POSLATI NA IMANJE GDE JE NESTALA MALA DANKA! Novi smer potrage zbog OVOG otkrića!

Autor:

Hronika

29.03.2024

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Timovi iz Novog Sada i Beograda su na putu ka Boru

SPASILAČKI TIMOVI POSLATI NA IMANJE GDE JE NESTALA MALA DANKA! Novi smer potrage zbog OVOG otkrića!

Foto: MUP

Dvogodišnja Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko Polje, u Ulici vojvode Radomira Putnika broj 19. Potraga za devojčicom još uvek traje.

Spasilački timovi za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada su se uputili ka Banjskom polju kako bi pomogli u potrazi za nestalom Dankom Ilić (2), koja traje već tri dana, piše Informer.

Timovi se sastoje od 8 članova, a svaki tim ima po dva terenska vozila, pripadajuću opremu i pse tragače.

U 22:30, tim za ruševine krenuo je ka Boru. Ovaj tim je specijalizovan za spuštanje i pretragu rupa, što sugeriše da policija želi da istraži otkriće rupe na imanju i istraži podzemne kanale, što dodatno komplikuje slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić.

Podsetimo, danas je četvrti dan potrage za malom Dankom, dvogodišnjom devojčicom koja je nestala u utorak oko 13:45 u naselju Banjsko polje kod Bora. U trenutku nestanka, nosila je maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Devojčica je smeđe kose, braon očiju, visine oko 85 cm, saopštio je MUP.

U Bosni i Hercegovini uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su imale veze sa slučajem nestale devojčice u Srbiji. Oni su na društvenoj mreži TikTok tvrdili da drže devojčicu u podrumu i za to tražili otkup od oko 25.000 evra.

Nakon nestanka Danke Ilić u Banjskom polju prvi put se u Srbiji oglasio sistem "Pronađi me", odnosno srpski Amber alert.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading